Anasayfa
27 Nisan 2023, 15:01
sizden05
Abone

Dışlanmak ne demek? Bir insan neden dışlanır

Dışlanmak ne demek? Bir insan neden dışlanır

yarelerimtuzu
18 yaşındayım ve bu zamana kadar girdiğim her ortamda sürekli dışlandım. Anlamıyorum her insan benden kaçmak istiyor sürekli topluluk içinde dışlanıyorum. Anlamış değilim her insan bana sen çok kötüsün diyor ve kimse benle arkadaşlık yapmak istemiyor. Onlara hiç kötülük yapmadığım halde bu tavırla karşılaşmak beni çok üzüyor. geçen bir söz duydum Allah sevdiği kullarını kullarına sevdirir. Sevmediklerini de yalnız bırakır. Allah beni sevmiyor mu ? Yaklaşık 4 ay öncesine kadar namaz kılıyodum bu sözü duyunca şevkim kırıldı ve namaz kılmayı da bıraktım şuan ise namaz kıldığım zamanlardan pek farkı yok açıkçası benim namazlarım kabul olmuyor muydu ? Ağlayarak yazıyorum lütfen yardımcı olun sinirden stressden hep saçlarım döküldü lise bitti iş falan da bulamadım çok büyük buhran içersindeyim lütfen yardımcı olun dua falan var mı ne yapmalıyom =?

Okudunuz mu?  Tövbenin kabul olması için önceki işlediğim günahı tekrar işlemeli miyim 

Cevap: Kimseye açamıyorum lütfen yardımcı olun dışlanmak …

prokado
Bende 18 yaşındayım ilkokulda bende çok dışlandım hiç arkadaşım yok denilecek kadar azdı inan. Lise 1 de arkadaş ortamlarına girmek için sigaraya falan başlamıştım. Saçma sapan şeyler yapmıştım. Sonra gene lise 1 de namaz kılmaya başladım ve kıldıkça aslında arkadaş aramanın çokda önemli olmadığını anladım yani nasıl desem . Hep ben onları takip ederdim hep onların ayağına giderdim onlara yakın olmak için Ama sonra Kendimi Dine verdim ve VAllahi farkettimki onlar benim yanıma geliyor bana olan sevgileri artıyor . Saygılı davranıyorlar . Yani kardeşim Namazına sabırla devam etmelisin ve dua etmelisin. Böyle konuları pek fazla takma. Ve unutma ALLAH bütün mümin kullarını sever sen ona yakın olmaya çalış.

Okudunuz mu?  Allah'a verdiğin sözü tutmamanın kefareti

ALLAH ım bana Salih dostlar nasip et diye dua edebilirsin. Bunun için özel bir dua varmı bilmiyorum.


Cevap: Kimseye açamıyorum lütfen yardımcı olun dışlanmak …

imam
Aynı konuyu daha önce açmışsın

forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/280341-hic-arkadaşim-olmuyor-yardim-edin.html


insan neden dışlanır, Dışlanmak, bir insan neden dislanir

Bu kategoride yer alan Mars'a gitmek günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dışlanmak ne demek? Bir insan neden dışlanır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.