Anasayfa
27 Ocak 2024, 2:51
sizden7
Abone

Günaha önem vermemek küfür müdür.

Günaha önem vermemek küfür müdür.

dursunm123
Günaha önem vermemek nedir, küfür müdür. Günahı hafife almak nedir, küfür müdür.


Cevap: Günaha önem vermemek küfür müdür.

#UguR
Müslüman günah işler ama ‘günahına razı olmaz.’ Günaha razı olmak ne demektir? Yaptığı günahı basit görmek, onu yapmayı kendi hakkı görmektir. Günahı haram eden Allah’ın dinini önemli görmemektir. Böyle bir inanış elbette dinden çıkarır. Eğer günaha razı olmak yani tevbesini becerememek anlamında kullanılıyorsa bu dinden çıkarmaz. Öyle bir durumda olmak da bir günahtır zaten. Allah yardımcımız olsun.
Siz böyle bir konuyla uğraşmak yerine sizi günaha sevk eden sebepleri değiştirmeye çalışın. Mesela arkadaşlarınızdan uzak kalın, tedbirler alın kendinize göre.

Okudunuz mu?  Şakasına küfür etmek

-Nureddin Yıldız’dan alıntıdır.


Cunup iken kulak temizlemek, dursunm123

Bu kategoride yer alan Halıya 2 damla meni bulaştı seccade koyularak namaz kılınırmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günaha önem vermemek küfür müdür. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.