Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:26
dualar
Yönetici

Zalimlerden kurtulmak için dualar

Zalimlerden kurtulmak için dualar

mum
zalimlerin şerrinden kurtulmak için okunacak dualar

Arapça yazılışı
اللهم ادفع شر الظالمين

Okunuşu
Allahumed-fa’ anne şerrazzalimin

Zalimlerden kurtulmak için dualar

Allahümme mâlikel-mülki tü’til-mülke men teşâü ve tenziül-mülke mimmen teşâü ve tüizzü men teşâü ve tüzillü men teşâü bi-yedikel-hayr inneke alâ külli şey’in kadîr. Tûlicul-leyle fin-nehâri ve tûlicün-nehâre fil-leyli ve tühricul-hayye minel meyyiti ve tühricul-meyyite minel-hayyi ve terzuku men teşâü bi-gayri hisâb. [Buraya kadar olan kısım, Âl-i İmran sûresinin 26-27. âyetleridir.

Okudunuz mu?  Muhtacına muhtaç etme !!

Cevap: Zalimlerden kurtulmak için dualar

MECİDİE
Allah zalimlere fırsat vermez inşAllah bu zamanda müslümanlara yapılan kötülüklere karşı sadece kişiye karşı doğadaki canlıya karşı yapılan zulumlere sessiz kalmayıp bu duaları okumak gerekir


zalimden kurtulmak için dua, zalimlerden kurtulmak için dua, zalimden kurtulma duası

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin Vitir namazından sonra okuduğu dualar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zalimlerden kurtulmak için dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.