Anasayfa
20 Haziran 2023, 16:32
sizden05
Abone

Mastürbasyondan kurtulmak , edilebilecek dualar nelerdir.

Mastürbasyondan kurtulmak , edilebilecek dualar nelerdir.

Kötü Çucuk
Merhabalar abilerim kardeşlerim.Sizlere sormak istediğim soru şu.Başlıktada belli olduğu gibi ben şu an 14 yaşındayım ve yapmamam gerektiğini bildiğim halde kör olası şeytana uyup yapıyorum.En son teog var diye bayaaaa yapmadım canımda istemedi.Sonra bir başladım haftada bir 2 haftada bir flan devam ediyor o günden bu yana.Zaten cünüp gezmeyide sevmem ya ertesi gün yada cünüp olduğum gün guslederim.Dün sınav sonuçları açıklandı nakil falan ben ifşamı neyim bişey gördüm biyerde.BARZO gibi atladım.ve mastürbasyon yaptım.En son yaptığımda bayağı sinirim bozulmuştu tövbe etmiştim falan filan araştıremıştım ve elini nişanlayanı Allah(c.c) lanetler diye bir yazı gördüm.Ge.enlerdede arkadaşımdan bakmadan yapılırsa bişey olmaz diye bişey duydum.(baktım amma).Neyse fazla sapıtmadan yardımızı bekliyorum.Kurtulmak için ne yapabilirim.Nasıl dualar edebilirim.Stres falan buna neden olurmu.Yardım edin lütfen !!!

Okudunuz mu?  Sırrı Azam Ahmedi Devran

Cevap: Mastürbasyondan kurtulmak , edilebilecek dualar nelerdir.

imam
Istimnadan kurtulma duası

Allahım beni bu illetten kurtar ve bir an önce evlenmemi nasip eyle. Amin


Cevap: Mastürbasyondan kurtulmak , edilebilecek dualar nelerdir.

Crowley

Cinsel arzulardan kurtulmanın yolları nelerdir? Aşırı mastürbasyon yapmanın manevi olarak zararları nelerdir? Mastürbasyon günah mı? Müstehcen filmler,dizilere ve dergilere bakmak günah mı?

Okudunuz mu?  Bayanlar için namaz vaktinde akıntı

masturbasyondan kurtulma duası, masturbasyondan kurtulmakk, istimnadan kurtulma duası

Bu kategoride yer alan Peygamberlerin cesedi çürümez? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mastürbasyondan kurtulmak , edilebilecek dualar nelerdir. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.