Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Sosyal medyada hile yapmak günah mı ?

Sosyal medyada hile yapmak günah mı ?

Kayıtsız Üye
Twitter’da takipçi hilesi yapmak günah mıdır? Günlerdir kafama takılıyor. İşin içinden çıkamıyorum. Aslında kimseye bir zararı yok ancak bu işin dini boyutu nedir onu merak ediyorum..


Cevap: Sosyal medyada hile yapmak günah mı ?

yasemin
Hilenin sanalı reeli olmaz , kimseye olmasa da size zararı var , kendinizce başkalarını kandırmaya çalışıyorsunuz bu durum size bir şey kazandırmaz ,kendinizi koruyun


Sosyal medyada hile yapmak

smsk58
Selamun aleykum instagramda hiel yapmak kul hakkımıdır kullanıcılar kendi istekleriyle hile sitelerine giriyor mesela bende o sitelerden bırıne gırsem takıpcı kredısı dıye bir şey var giriş yapıyorsun kredı mıktarını gırıp göndere basıyorsun takıpcı gelıyor gelen takıpcılerın haberı olsun olmasın onlar kendı ısteklerıyle bu sıtelere gırıs yapıyor zaten bu kul hakkımı dır?

Okudunuz mu?  Evlilik duası türkçe dua

Esselamun aleyküm benim bir sorum olacaktı sosyal medya platformu olan instagram da hile yaparak takipçi kasıyorum kendime birçok site mevcut bu sitelerin sistemi bildigim kadarıyla şu şekilde çalışıyor ben o siteden giriş yapıyorum o sitenin bir kullancısı oluyorum ve kredi denen bişey var baska birisi girip kendine takipçi yolladıgı zaman bende onu takıp etmıs oluyorum ama benım haberım olmadan yani bu siteye girmeyi göze alan kişi baskasını takıp edecegınıde goze almak zorunda tabı ısterse takıpten cıkabılır de şimdi sorum şu bu sekılde hile yapmak kul hakkına giriyor mu ? zaten diğer kişilerde hileyi kullanmış oluyor biz onları zorla takip ettirmiyoruz kendimizi onlar kullandıgı için kredileri hesaba yollayınca onlarda takıp etmıs oluyor bu kul hakkımı ?

Bu kategoride yer alan Sınavda çıkacak soruları öğrenmek kul hakkı mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sosyal medyada hile yapmak günah mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.