Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
missa02
Abone

Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında

Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında

#UguR
Rüyada kadın göğüsü gördüm ama uyandığımda meni felan yoktu. Zaten sır üstü yatmıştım. Acaba bunda gusül abdesti gerekirmi. Şimdide namazı kılacağım umarım bir sorun olmaz.


Cevap: Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında

AmiralBristol
Meni gelmemiş ise gusül farz olmaz.

Okudunuz mu?  Müezzinler camide nerede durur ?

Cevap: Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında

#UguR
Gece 03:15 gibi felan kalkmıştım gusül almıştım sonra uyudum kalktım 05:15 kalktım ezanı bekliyordum sırt üstü uyumuş kalmışım 05:46 gibi felan uyandım uykuda ikende o rüyayı görmüştüm ama kalktığımda meni yoktu.

Şöyle bir şey vardı: Rüyada sapık bir şey gördüyseniz direk gusül alınız. Diye bir şey hatırlıyorum. Kiloduma pijamama felan baktım meni yoktu.

Okudunuz mu?  Umrede tavaf yaparken çorap giymek

Yorumunuz için teşekkürler


Cevap: Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında

loving
şeytan rüyalara gelir (cinler) bundan korunmak için uyumadan ayetel kursi + felak + nas okuyun her zaman sağınıza yatın sola dönerkende salavat getirin ve arapça mümkünse kalbinizin üstüne sağ elinizin işaret parmağı ile hz.ömer yazın hangi şeytan olursa olsun bu ismi görünce kaçacak yer arar. Allah’a emanet olun..

Okudunuz mu?  İfrit Cininler Kadın Vucudanda Yaşaması Ve Aşık Olması

#UguR
Yatar iken, abdestli yatmıştım o gece ve ayetel kürsi,nas,felak surelerini okumuştum


#UguR
Meni yoktu ama sapık rüya vardı. Bunun için gusül e gerek yok dimi?


#Ugur

Bu kategoride yer alan Hatimmatik nedir? Hatimmatik hakkında bilgi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gördüğüm Sapık Rüya Hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.