Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
sizden95
Abone

Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum)

Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum)

angmar55
Selamün Aleyküm mumsema halkı rüyayı daha yeni gördüm hemen anlatıma geçicem.Biraz kabataslak olucak ama idare edin
Rüyada oturduğum mahalelde tren olu var ordan beride yukarı doğru gidiyo yol işte orda yürürken yanımda birisi vardı yüzünü tam hatırlamıyorum ben veya o ikimizden birisi elimizi diğerinin omzuna atıp yürüye yürüye konuşuyorduk o zamanda rüyada olduğumu biliyordum neyse işte bu kişi bir yandan içki içiyordu leş gibi kokuyordu buna söledim geleceği görebilirmisin diye?evet cevabını verdi bende dedim yok öyle değil tam olarak sevdiğim bir kız var dedim okuluylada ilgili bir kaç şeyini sölemiştim dedimki sadece seviyormu sevmiyormu bunu bilmek istiyorum demiştim sonra ezan okundu birden kayboldu ortadan yüksek ihtimal şeytandı o ama ben buna bişey yaptırdım sonuçta günah işlermiyim veya dinden çıkarmıyım gerçekten çok korkuyorum nolur yardım edin
Son bişey daha ekliyim rüyadaki ezandan sonrada Kelime-i şehadet getirmiştim orda rüya bitmşti.

Okudunuz mu?  İçki koklamak günah mı? ?

Cevap: Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum)

hasipusta
s.a hadislerde ezan okundugu zaman veya kamet getirildigi zaman seytan deliye doner ezan sesini duymamak için öyle bir hizla kactigi anlatilmaktadir.. rüyadan dolayi insan gonah isleyemez ben rüyada ona bir seyaptirdim la insan gunaha girmez insan rüya gördüğünde ruyaoldugunu bilse dahi rüyadayken yaptigindan mükellef sorumlu degildir… ve rüyada ezan sesini duyup sahadet getirmekte güzeldir… fakat yoruma gelince Allah hayra xyorsun bir sey diyemiyecem

Okudunuz mu?  Allah ile aramıza aracı koyma

Cevap: Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum)

BEYAZ_gul
Beliki kardesim Rabbim karsi cins ile bir iliski kurmani istemyor.
Ve sana ruyanda flörtün seytani oldugunu hatirlatmak istemis.

Rabbim ruyani hayir eylesin INSALLAH.


Cevap: Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum)

angmar55
Olabilir çünkü karşı cins ile bir ilişki kurarsam kendimi kaybedip zina işleyebilirim çünkü kendime hakim olamıyorum bu konuda bir anlık zevk o anda düşünemem bunu biliyorum kızın elini tutsam bile mezi gelir öyle bir şey yani ALLAH’ta benim içimi bildiği için ve bu durumda hassas olabildiğimi bildiği için uzak dur demek istemiş dediğiniz doğru olabilir teşekkürler.

Okudunuz mu?  SURVİVOR izlemek günah mı?

BEYAZ_gul
Flört caiz degildir kardesim.
Bak ruyandada gormussun.
Mevlam ne eylerse güzel eyler;)

Uzak dur bu tur islerden INSALLAH


Kapsül
arkadaşım rüyada yaşananlar seni bağlamaz


Kayıtsız Üye
Gece bir rüya gördüm üzerime çok büyük bir taş geliyordu uyandım sanki elim kürdan gibi ve gözüm çıldırmış gibiydi artık gözümü kapatmaya cesaret edemiyorum.bir çözüm önerilerini bekliyorum.

Okudunuz mu?  Ruhu Allaha ulaşmayı dilemek günah mı yoksa Allaha teslim olmak mıdır?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanız olumsuz olarak yorumlanır ve sizi yarı yolda bırakacak kimselerle iş yapacağınıza ve bundan dolayı zorluklar çekeceğinize yorumlanır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm hayırlı gecelerin olsun kardeşim. Öncelikler belirtmek isterim ki rüya Allahın kuluna ya geçmişinde yapmış olduğu hatayı gösterip tevbe etmesini ister ya yapmış olduğu sevabın mükafatını gösterir veyahut gelecekte olacak olan hadisenin önceden normal beşeri bir insana göre sırlarla bezenmiş uyarısını gösterir.Rüya yorumlamak muhakkak ki gerçekten ilim irfan sahibi mertebesi yüksek insanlar tarafından gayet doğru ve açık yorumlanır.Rüya Rabbin mesajı olduğu kadar çok tehlikeli de bir meseledir.Her önüne gelene anlatmak çok kötü sonuçlar doğurabilir.Allah muhafaza kötü diye gördüğün rüya aslında iyi olabilir fakat bilmeyen biri rüyana nasıl yorum getirirse rüyan o yoruma döner. Örneğin rüya da yakınından birinin öldüğünü görmek kısa zaman da onunla görüşeceğiniz manasına gelir rüyada ölü görmek diri getirir fakat bunu bilmeyen biri eğer o kişi hakkında ölecek öyleyse diye şakasına bile söylese Allah korusun çok tehlikeli.Bu işler şakaya da gelmez herkese anlatmaya da sen sen ol kardeşim kimseye anlatma rüyanı gerçekten rüyadan anlayan yorumlayabilen birini bulabilirsen bir tek ona anlat.

Okudunuz mu?  Emziren bir kadının sütünün yanlışlıkla eşinin ağzına girmesi

Selametle.


Kayıtsız Üye
Merhaba 19 yaşında bir erkeğim sabah rüyamda çok ilginç şeyler oldu olan ise şu rüyamda ezan okunuyordu ve bir an ezan okuyan hoca birden bağırarak ezan okumaya başladı sesi o kadar urkutucu ve korkunçtuki hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor o öyle okumaya başlayıncada ben kendimi yerlere atyorum bağırıyorum agresif oluyorum sonra uyandım ama hala gözlerim kapalıydı ve titriyordum arkamda ise sıcaklık ve biri varmış gibi hissettim korkmadim ama seslenmek istedimde sesim çıkmıyordu ve gözlerimi acamiyordum sonra bir an döndüm ve rahatladım sorum şu neden ezan okuyan hoca birden bağırarak ezan okumaya başladı ve neden ben agresiflestim rüyamda

Okudunuz mu?  Nevruz kutlamak dinden çıkarır mı?

arifselim
Merhaba kardeşim. Ezan okunması kişiyi günahlarından doğru yola çağrılması anlamındadır. Bu rüya esasen sana çok hayırlıdır ve kendine manevi açıdan bir çeki düzen verebilir günah ve sevaplarına bakabilirsin. Yani kendini hakka ve hak olan şeylere kapatmamalı ve doğru olana yönelmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Taharet ve gusül

rüyamda çok korkuyorum, rüyadan uyandim korkuyorum

Bu kategoride yer alan Merhaba diyen birine merhaba diye mi karşılık vermeliyiz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gördüğüm Rüya (Çok Korkuyorum) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.