Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
missa02
Abone

Tüm terslikler beni buluyor

Tüm terslikler beni buluyor

Kayıtsız Üye
Merhaba. Gerçekten hayatta bütün aksilikler beni buluyor. Derslerim kötü, sakarım, arkadaşlarım yok, şişmanım, çirkinim. Bugün işte bütün aksilikler üzerime geldi en son laptop bozuldu. Ne zaman iyi olacak desem kötü oluyor herşey. Yaşama sevincim kalmadı. Bana sakın pozitif ol demeyin. Benimde diğer insanlar gibi başarılı ve mutlu olmaya hakkım var. Benim için başarı mutluluk demektir. Bu benim gayemdir. Ne yalan söyleyeyim ahiret hayatımın yanmayacağı garantisi verilse dakka düşünmem ve intihar ederim çünkü; çok yoruldum ben. Bende DEHB ve OKB var. Obsesyon var delireceğim zaten. Sürekli kendi kendime konuşuyorum. Hiçbirşey yapma şevkimde yok. Ben sizden dua varsa dini ve psikolojik öneriler isteyecektim. Dipnot seküler bir müslümanım.

Okudunuz mu?  Erkek çocuğu için Peygamber(s.a.v)i çok seven Sahabi ismi önerisi?

Cevap: Tüm terslikler beni buluyor

haci
yazıyı okurken tebessüm ettim neden diye sorarsan.sana kendimden bahsetsem yatıp kalkıp Allah’a her saniye şükredersin.güzel kardeşim siz hala bu dünyaya imtihan için geldiğimizi anlamadınızmı.peygamber efendimizin hayatını okuduysanız bilmeniz lazım bir peygamber olmasına rağmen hayatta iken 6 evladı sevdikleri torunlarının bile şehit olaçağı daha sıralaya bilirim.ne diyor Allah resulu ayağınız bir diken batsa günahlarınıza keffarettir.bediuzzaman hazretleri bir hastayı ziyaret eder hasta ona; ısrarla ya üstad bana dua et der,üstad;sabretmesini söyler hülasa dua eder adam şifa bulur .üstad talebelerine derki . zira sabretse idi günahlarının patır patır döküldüğünü görüyordum.bir hocam şöyle derdi musibetlere sabretmemek musibettir.Allah yardımcımız olsun rabbim başımıza gelenler yüzünden ayaklarımızı kaydırmasın.

Okudunuz mu?  Gece rüyalanmayı engelleme

Cevap: Tüm terslikler beni buluyor

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum kardesim.
Bende ayniyim hata kendimden nefret ediyor herkesle kavga ediyorum dunyaya sanki nefreti toplamak için geldigimi düşünüyordum kiiii esmaul husnaya merak saldim ve bir sitede psikoloji için hergun yatsi namazından sonra 170 ya kuddus okudum ictim
21 insirah suresi okuyup ictim
Guzellik için gul suyuna 2000 ya vedud okudum yuzumu sildim ve bol bol ya vedud ya latif esmasini dilimde eksik etmedim.
Sanki duzeldim iyiyim
İstersen bir dene aren o kadar buyulu bir dunya ki bitane okusan o seni içine cekiyo ve ben bundan çok mutluyum.umarim faydasi olur.Allaha emanet olun.

Okudunuz mu?  Derse başlama duası

bütün olumsuzluklar beni buluyor

Bu kategoride yer alan Yalan söylememek için dua varmı? Nasıl dua etmeliyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tüm terslikler beni buluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.