Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Hayatım boyunca paratoner gibi tüm olumsuzluk beni buluyor..

Hayatım boyunca paratoner gibi tüm olumsuzluk beni buluyor..

Kayıtsız Üye
Hayatım boyunca herşey ya ters gidiyor ya da çookkk zorlayarak elde edebiliyorum birşeyleri.. Örneğin girmeye niyetlendiğim her sınavın sistemini değiştiriyorum, üniversite okuyorum müdürlük için son senem, bölüm şartını değiştirdiler.. İnsanların 10 dk hallettiği bir işi mutlaka aksilik olacak bir şey oluyor ben 1 saatte halledebiliyorum.. Örnekleri çoğaltabilirim çünkü kendimi bildim bileli böyle oluyor çok yıprandım.. Kendimi alıştırayım diyorum böylede olmuyor.. Bu durum neden oluyor? Tuttuğum her dalı kurutuyorum ne olacak böyle..

Okudunuz mu?  Nemrud'un burnuna giren sinek hikayesi

Yorum: Hayatım boyunca paratoner gibi tüm olumsuzluk beni buluyor..

imam
Hayat imtihandan ibarettir, bu sınav ancak ölümle biter. Herkesin sınavı imanına göre ağırlaşır ama asla isyana sebep olacak söz ve fiiller olmasın..

forumduasi.com/kisisel-gelisim/3916-asla-neden-ben-demeyin-niye-ben-diyen-herkes-icin.htmlTIKLA OKU


Paratoner

Bu kategoride yer alan Namazdayken avret yerinin açıldığını farketmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayatım boyunca paratoner gibi tüm olumsuzluk beni buluyor.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.