Anasayfa
13 Eylül 2023, 12:17
missa09
Abone

Zina yaptım ne yapsam af olurum

Zina yaptım ne yapsam af olurum

Kayıtsız Üye
öncelikle böyle bir imkan sunduğunuz için çok teşekkür ederim…
ben sevdiğim kızla ilişkiye girdim yani evet utanarak söylüyorum zina ettim.ben onu çok seviyordum aradan 2 yıl geçti hala seviyorum,
bizim mutlu bir ilişkimiz olmuştu.
bir gün evine davet etti kimse yoktu.
hemen kapının önünde oldu bu olay evde.
ona o kadar kıymet değer veriyordum ki üstelemesine rağmen yapamam dedim.ama o ellerimi kendi teninde gezdirince dayanamadım lisedeydim.gerçekten kötü bir şey yaptım biliyorum. bu olay sürekli tekrar etti.bende evlenme teklifi ettim en azından günahı devam ettirmemek için.kabul etti ama bir ay sonra ayrıldı.ünive gitti.ben gidemedim.bende arkasından gittim herşeyi geride bırakıp gittim.ama o başkasını bulmuş.
ben günah olmasın diye helallik isteyecektim en azndan.ama sevgilisi beni zorla tehdit ederek otogara götürdü otobüse bindirdi.bende geri geldim.şimdi dönse yine evlenirim günahtan çekindiğim için değil gerçekten seviyorum.ama dönmeyecek biliyorum…sorum şu…
ne yapsam af olurum
tövbe ettim ve tekrar işlemedim o günahı…

Okudunuz mu?  Allah niçin Hz Muhammed'den sonra başka peygamber göndermemiştir?

Cevap: Zina yaptım ne yapsam af olurum

Şema
Günah işlenebilir ama günah işleyenlerin en hayırlısı bir daha tövbe edendir.
Allahtan samimi olarak af dile, söz ver bir daha yapmayacağına O affeder.


zina yaptim

Bu kategoride yer alan Babamın vefatı, kabir azabı ve onun için neler yapabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yaptım ne yapsam af olurum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.