Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:48
Sohbet
Yönetici

Namazın insan üzerinde etkiler nelerdir?

Namazın insan üzerinde etkiler nelerdir?

melle
Namazın insana birçok faydası vardır.Namaz müminin miracıdır. İnsan, namazla iç aleminde Allah’ın huzuruna yükselir. Allah’ın yakınlığını ve sevgisini kazanır. Namaz insanı psikolojik bunalımlardan ve sıkıntılardan kurtarır. Kalbe sorumluluk duygusu yerleştirir. İnsana zamanını programlamayı öğretir. Temizlik alışkanlığı kazandırır. Kötülüklerden ve günahlardan uzak durmayı öğretir. Allah katında geçerli olan namaz insanı kötülük yapmaktan alıkoyan namazdır. Sana vahyolunan Kitabı oku, namazı dosdoğru kıl. Gerçekten namaz, hayasızlıktan ve fenalıktan alıkoyar.

Okudunuz mu?  Fulla Bebek

Cevap: Namazın insan üzerinde etkiler nelerdir?

MECİDİE
namaz kılmak günün belli satlerinde sürekli Allahı anmak ona dua etmek dilemek istemek bağışlanmak için bir fırsattık bu kadar güzel duaların içinde şeytan ve nefis insanı rahat bırakır

Bu kategoride yer alan Evlilik dışı ilişkilerin yol açtığı zararlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazın insan üzerinde etkiler nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.