Anasayfa
14 Haziran 2022, 14:20
missa2
Abone

Kocam ikinci çocuğu istemiyor

Kocam ikinci çocuğu istemiyor

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Bi cocuk annesiyim calismiyorum kizim 3 bucuk yasinda. Kizimla ben bir bebisimiz olsun istiyoruz. Kizimin isteme sebebi herks gibi bir kardesi olsun istiyor paylasmak istiyor… Esim bu konuda çok gaddar ika ettim ve bir bebek nasip etti Allah ama o haberle eşim yikildi kustu bana sen beni zorladin diye oyle ki tartışma arasinda aldir cocugu dedi belki ciddi degildi sinirle söyledi fakat çok uzuldum kendimide gectim bu nankorluk karsisnda bebegimle sinanmaktan korktum onca bebek diye tutusan insanlar varken eşim neler söylüyor neler yapiyordu maddi acidan her bakimdan zoruna gidiyordu vee sonuc bebek 9 haftalikken karnimda ölmüs..:( bu sinav neden kaynakli verildi bilmiyorum suphesz Rabbim guzelini hayrlisini verdi.. Fakat. Esimin yaptiklari hala uzuyor beni su anda ise daha gaddar bir sekilde olmaz diyor kizimi ve benim annelik dugularimi reddediyor.. Maddi manevi hayattmzn kararcagina inaniyor bende mukemmel br anne degilim sabrsizmdir kizma karşı ama onu çok seviyorum iyi ki var çok sukur Rabbim uzun saglikli omur versin.
Kurtajdan sonra daha br istekli oldum ikinci defa anne olmaya esimle ne yapicam ben çok karamsar hayat enerjimi aliyor.. Ikinci olursa evi bile terk edebilcegini soyledi o noktaya gelebilrim dedi ozaman neden evlendi benimle :(( tahammul yok keyfine duskun vs… Bu adama karşı nasıl olmaliyim ben 🙁

Okudunuz mu?  Cennete girecek olan kadınların özellikleri nelerdir?

Cevap: Kocam ikinci çocuğu istemiyor

Şema
Kocanızın neden çocuk istemediğini yazmamışsınız, onu tespit edin ve endişelerini giderip onu razı edin.
Gerçekten geç kalmışsınız, çünkü çocuk tek olunca psikolojisi bozuluyor.
Sözün özü kocanızı razı etmeden bebek yapmayın ki yuvanız yıkılmasın.


Yorum: Kocam ikinci çocuğu istemiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba benim bir kizim var 5 yasinda tam 3 bucuk senedir ben ikinci bir cocuk daha istiyorum ama eşim karali bir halde asla olmicak gibi seyler söylüyor olursa bile o karar vericekmis ve bu durum beni çok üzüyor… kendimde birseyler eksik gibi sanki yetersiz gibi hissediorum.. bana karsi çok ilgisiz ve duyarsiz bir kösede ölsem hiç umrunda bile olmaz 2 yerde calisiyor ve ayni anda futbol oynuyor para gözünü bürümüs bende calisiyorum yani benimle bir araya gelmemek için elinden geleni yapior..

Okudunuz mu?  Arada keşke bu benim başıma gelmeseydi demem günah mı

Hamileyim ama kocam istemiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba,5-6 haftalık hamileyim.ama eşim,kayın validem çocuğu istemiyor.ben de aldırmak istemiyorum.onun izni olmadan doğurmam günah mı? Ya da o istiyor diye kürtaj olmam günah mı? 2 çocuğum var. 3.cü fazlalık olur diye istemiyorlar


mum
Kocanız ve kayın valideniz yanlış yapıyorlar, ikna edin ve doğurun

Okudunuz mu?  Dilek istek için okunacak dua ve tesbihler

kocam ikinci çocuğu istemiyor, eşim ikinci çocuğu istemiyor

Bu kategoride yer alan İki kişi kendi aralarında nikah kıyabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam ikinci çocuğu istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.