Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:52
missa4
Abone

Camide dünya işi konuşmak 30 yıllık sevap siler mi

Camide dünya işi konuşmak 30 yıllık sevap siler mi

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Camide dünya işi konuşanın " 30 SENELİK SEVABI SİLİNİR " Peygamber ( SAV ) Efendimizin böyle bir hadisi var mı? eğer bu gerçek ise o zaman imansız mı öleceğiz? kendi adıma ben 20 senedir Allah’ın izni ile 5 vakit namaz kılıp diğer ibadetlerimi de yerine getirmeye çalışmaktayım ama bu ifadeye göre benim yaptığım tüm ibadetler bir HİÇ mi olmuş oluyor? Saygılarımla

Okudunuz mu?  Cinlerin aileleri varmı

Cevap: Camide dünya işi konuşmak 30 yıllık sevap siler mi

Fetva Meclisi
Ve aleykumesselam ve rahmetullahi ve bereketehu değerli kardeşimiz: Camilerde boş konuşmakla ilgili Hz. Enes (ra) bildirir: Peygamber Efendimiz (asm) şöyle buyurdu: Câmide boş lâkırdı ile gülmek kabirde karanlığa sebeptir. ( Câmiü’s-Sağîr, 2/2555) Netice itibarı ile 30 senelik sevap silinir ile ilgili bir hadis varmıdır yokmudur sahih midir değilmidir bilmiyorum ama olsa bile tehdit amaçlıdır.


ezan okunurken konuşanın 30 yıllık ibadeti silinir, ezan okunurken konusmak 30 yillik sevabi siler mi

Bu kategoride yer alan Namazda aynı anda hem taşa hemde halıya secde edilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Camide dünya işi konuşmak 30 yıllık sevap siler mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.