Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
missa02
Abone

Mesajla boşama olur mu

Mesajla boşama olur mu

Kayıtsız Üye
Sinirle mesajda 3 kez bos ol yazdi kocam biz bosandik mi ? bilgi verir misiniz


Cevap: Mesajla boşama olur mu

Fetva Meclisi
Mesajla yazı ile yazarak boşanmak dinen geçerli sayılır. Boşan hakkında daha detaylı bilgi almak için sizlere en yakın olan müftülüğe gidip bire bir konuşarak sorunuzu sorunuz. Müftülük görevlileri İnşaAllah sizlere yardımcı olacaklardır….


Cevap: Mesajla boşama olur mu

Kayıtsız Üye
2 şahit huzurunda yapılmadığı için bu boşama geçersizdir.Talak süresi 2.ayette Allah boşama için adaletli 2 şahit bulundurun diyor.

Okudunuz mu?  Rüyalanmamak için yatmadan önce yapılması gereken bir şey varmı,bir dua mesela?

Hz. Ali(r.anh)’den rivayet edildiğine göre, kendisine talak konusunda soran bir kimseye Allah’ın emrettiği gibi iki adaletli şahit buldun mu? diye sordu. Adam Hayır deyince Hz. Ali (r.anh) Git, senin talakın geçerli değildir. dedi.

Bu kategoride yer alan Özürlü bebeği aldırmak günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mesajla boşama olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.