Anasayfa
22 Mart 2023, 3:06
sizden95
Abone

İdrar akıntının kesilmiyor ne yapmalıyım?

İdrar akıntısı kesilmiyor ne yapmalıyım?

qqwe55
Öncelikle Selamun Aleyküm mumsema kullanıcıları, ben lavaboda idrar yaptıktan sonra istibra yapacağım diye bekliyorum ama akıntı kesilmiyor kesiliyor gibi oluyor ama bir daha ya damla damla ya da yarı sıkışmış gibi bir daha yapiyorum 2 dk tuvaletimi yapıyorsam 20 dk bekliyorum bu yüzden en sonunda yeter atık diyorum ve kalkıyorum çünkü bacakların uyusuyor lütfen yardim edin.

Okudunuz mu?  Furkan suresi 74.ayet ve manası ?

Cevap: İdrar akıntının kesilmiyor ne yapmalıyım?

Şema
Kardeş soruların çoğu istibra ile ilgili
Sağlık sorunu olabilir ya da vesvese yapıyorsun. Diğer konularında tavsiyelerde bulunulmuş bakmadın mı

İstibra Meselesi Çok Vaktimi Alıyor

Nureddin Yıldız Hoca Efendi

< Esselamu aleyküm hocam. Ben istibra konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şafii mezhebinde hanefi mezhebi gibi değil el ayasına kadar idrar sıçramasına izin vermiyor. Bu da tuvalette oldukça fazla zaman harcamama yol açıyor. Bu yüzden rekatlara gecikiyorum, bazen okulda istibra yüzünden 40-50 dakika tuvalette geçiriyorum. Tenasul uzvuna peçete sokuyorum gece bevl ettikten sonra uyuyorum, ardından sabah namazına kalktığımda halen ıslaklık görüyorum bu yüzden cemaate sonradan yetişmek zorunda kalıyorum. Bazen de tam camiye yola çıktığımda idrar sıkışması oluyor namazda sürüyor namaz bitince azalıyor. Şeytan vesvesi diyeceğim ama tuvalete gittiğimde bolca idrar geliyor. İstibrada tenasul uzvuyla uğraşmaktan tenasul uzvu ağrımaya başladı. Kimi zaman evde başka bir üstle tuvalete gittikten sonra akıntı kalmasın diye adeta maymuna benzer hareketler yapıyorum. İstibrayı nasıl yapmalıyım? >
Aleykümselam. Bu durumun bir istibra meselesinden çok vesvese olduğu anlaşılıyor. Özellikle doktora görünmenizi tavsiye ederiz. Doktora görünün, onun raporunu bize yazın.

Okudunuz mu?  İmana zarar verecek yanlışlıkla söylenen sözler

Cevap: İdrar akıntının kesilmiyor ne yapmalıyım?

haso12307
idrarını yaptıktan sonra pamuk peçete felan koy biraz gez sonra peçeteyi alır temizler apdestini alırsın

Bu kategoride yer alan Kürtçe Dini Kitaplar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar akıntının kesilmiyor ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.