Anasayfa
28 Ekim 2022, 3:10
missa4
Abone

Küfürbaz dayakçı koca için dua

Küfürbaz dayakçı koca için dua

Kayıtsız Üye
Mrb esimden her saat ve saniye kufur isitmek bıktım aileme belden asagi kufur ediyor bana yapmadigi eziyet kalmadi ihanet,dayak,küfür dayanamiyorum artık birakip gitsem çocuklarim var olmuyu ama boylede artık dayanamiyorum esimin bu kotuluklerinden arinmasi için hiç küfur etmemesi için bana saygi sevgi gostermesi içi yokmu bir dua Allah rizasi için yardımcı olmanizi istiyorum hangi duayi okusamda bunlardan vazgecer.

Okudunuz mu?  Peygamberlerin isimleri

Cevap: Küfürbaz dayakçı koca için dua

yasemin
Namazlarınızı aksatmadan kılın ve özellikle gece namazlarına kalkmaya çalışın Allah’a sığının , ve bolca dua edin , unutmayın kalpler ancak Allahın elindedir . Dua etmeye samimi bir dil kullnamaya gayret edin , Rabbim yardımcınız olsun


yoldan çıkan kocaya dua

Bu kategoride yer alan Müminler Cehenneme girecek mi? Müslüman Cehenneme Gider mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfürbaz dayakçı koca için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.