Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
missa
Abone

Oyunlarda avret yeri görmek

Oyunlarda avret yeri görmek

Kayıtsız Üye
pes oynayanlar bilir oyuncuların dizinin üzerisi açık yani avret yeri. bu avret yerine bakmadan oynamaya çalışsak olur mu?


Cevap: Oyunlarda avret yeri görmek

yasemin
Sana daha faydalı daha yararlı şeylerle uğraşmanı tavsiye ederim , bakmamaya çalışmaktan ziyade . Zamanla bu görseller bu oyunlar imanına itikatına zarar verebilir

Okudunuz mu?  Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

Oyunlarda avret

Kayıtsız Üye
selamunaleyküm size sorum var.Bilgisayar oyunlarında ne kadar istemesem de avret yerleri görünen insanlar oluyor.Yani avretten kastım mesela futbol oyunlarında erkeklerin diz kapaklarından biraz yukarıda olması gibi.Veya saçı kolu açık kadınlar.Ne kadar seçerek oynamaya çalışsam da oynadığım oyunlarda kadın görsem ona bakmadan geçmeye çalışsamda her zaman olmuyor.Oyunlarda böyle açık saçlı veya futbol oyunlarında dizleri görünen oyun karakterleri olduğu zaman o oyunu oynamak doğru olur mu ? sorun var mı ? veya o karakterlere bakmamaya çalışmak.Veyahut oyun karakterlerinde ağır bir şekilde avreti belirtmiyorsa avret sayılır mı merak ettim.

Okudunuz mu?  Kocam öldü sandım başkasıyla evlendim hangi nikahım geçerlidir

Yorum: Oyunlarda avret yeri görmek

Kayıtsız Üye
Kardeşim bilgisayar oyunları kişiyi çok yıpratır, gerçek olmayan bir dünyada size üzüntü , mutluluk , başarı yaşatır.duygu dunyanizla oynar ve bu duyguları gerçek hayatta deneyimleme gücünüzü alir ve sosyal olarak çok pasiflesirsiniz.diger taraftan çoğu oyunda kadın karakterlerin ve erkek karakterlerin çok maskulen veya dişiliği nin vurgulanmış olduğunu görürsün.bu da sizin insan vücudu ile ilgili algıni alt üst edebilir; böylece şehvet duygusuna veya kendini fiziksel olarak eksik hissetmeye itilebilirsin.bence faydalı ilimlere yönelmemiz ve arkadaşlar inizla vakit geçirmeniz daha faydalı olacaktır.

Okudunuz mu?  Domuz yağı lekesi

ismailbugra22
Selamun aleyküm. Gta ‘da adam öldürürsek gerçekte de öldürmeyeceğim göre ve cinsellik çıktığında hemen geçersek günah olur mu ? Bir de avret yeri derken şu anda hiçbir oyunda kapalı biri olmadığına göre ne yapmalıyız. Zaman kaybı biliyorum ibadetlerimi de yapıyorum. Günah mı yoksa mekruh mu ?

Okudunuz mu?  Hz.Muhammedin doğduğu çevrenin dini sosyal ve ekonomik özellikleri nelerdir

Sitenizde gezdim ama bir soruma kesin cevap alamadım ben ibadetlerimi vs. yapıyorum sadece bazen oyun oynamak istiyorum böyle bir konuda örneğin GTA 5 orada adam öldürmek günah midir ve de yani zaten saçma bir şey ama oyunda biliyorsunuz cinsellik biraz fazla yani bunlara şehevi duygularla bakmadan hatta yani bakmamaya çalışarak oynamak caiz midir? Allah hepimizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Zikir ile ilgili hikayeler

rüyada avret yerini görmek imam nablusi, oyunda avret yeri, bilgisayar oyunu

Bu kategoride yer alan İmanın zedelenmesi kaybetmişlik hissi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunlarda avret yeri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.