Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Bütün insanların haklarına girdim mi

Bütün insanların haklarına girdim mi

Kayıtsız Üye
15 yaşındayım. Arkadaşım bana Kötü bir şey dedi " sen …… vs vs " bende ona karşılık " Herkes kendi yaptığını başkası adına söyler " ama amacım asla kul hakkı değildi… Amacım sadece arkadaşa gönderme yapmaktı.Şimdi ben tüm insanlik adina konuşmuş olur veya haklarına girer miyim? Eğer girdiysem tüm insanlardan nasıl helalik isteyebilirim ki lütfen yardım 🙁 Çok pismanim o kelimeleri söylrdiğim için

Okudunuz mu?  Namazda ayeti yarım bırakmak

Cevap: Bütün insanların haklarına girdim mi

arifselim
Selamun aleykum. Bu bütün insanların hakkına girmek anlamına gelmez. Kendi kendine vesvese yapmamalısın ama müslüman söylediklerinden sorumlu tutulacağını da unutmamalısın.

Bu kategoride yer alan Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bütün insanların haklarına girdim mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.