Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Okullardaki Karma eğitim sistemi

Okullardaki Karma eğitim sistemi

Kayıtsız Üye
Selamu Aleyküm. Karma eğitim görmek caiz midir? Veya zaruret kapsamına girer mi? Okula gitmesek ölmeyeceğimize göre zaruret neden olsun?


Cevap: Okullardaki Karma eğitim sistemi

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İlahiyat kurumları olsa bile bu kurumlar ilim merkezleri değil adeta diploma verilen merkezler gibidir. Sizin bu niyetinizin aslı ve gerçekten ne için olduğu önemlidir. Yani öncelikle niyetinizi kontrol edin ve yerli yerine oturtun. Bunu başardıktan sonra karma bir eğitimin verildiği ortamı buluncaya kadar terk edebilirsiniz. Günümüzde karma ortamlar ateşin kenarında durmaya benzer. Allah’a emanet olun.

Bu kategoride yer alan Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okullardaki Karma eğitim sistemi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.