Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Cehennemin dibine git demek boşama yerine geçer mi

Cehennemin dibine git demek boşama yerine geçer mi

Kayıtsız Üye
hocam erkek eşine cehennemin dibine git felan dese yada başını ört ..örtün dese boşanmışmı oluyor… internette buna benzer şeyler okudum da


Cevap: Cehennemin dibine git demek boşama yerine geçer mi

arifselim
Bu tür sözler kinayeli sözlerdir. Bu sözlerde niyete bakılır eğer boşanma kastıyla söylüyorsa o zaman bir talak gider ve ancak yeni bir nikah ile bir araya gelebilirler. Ama boşanma kastı yoksa bu sözlerin talaka zararı olmaz. Yinede cehenneme git demek çok tehlikelidir dememelisiniz.

Okudunuz mu?  Ruh çağırma falcılık sihir büyü gibi batıl inançların zararları

cehennemin dibine git ne demek

Bu kategoride yer alan Yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cehennemin dibine git demek boşama yerine geçer mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.