Anasayfa
18 Mayıs 2022, 0:16

Haram para nasıl temizlenir

Haram para nasıl temizlenir

mum
Yediğiniz haram para sahibi belli ise sahibine geri ödeyin belli değilse o miktarını fakirlere dağıtın ancak bu yolla temizlenir.
Haram lokma/Haram olan bir lira insanın manevi hayatını mahfeder.


Cevap: Haram para nasıl temizlenir

AYSEVEN
eğer para çalıntı ise sahibine teslim edilir helallik istenir haram bir işten kazanılıyorsa hemen tövbe etmeli ve Allah’a sığınmalıdır yüce Allah tövbe edeni sever ve onun merhameti çok büyüktür

Okudunuz mu?  Berat kandilinde nasıl tövbe edilir?

Yorum: Haram para nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
Selam aleykum Kaynanam haram kazanıyormuş parasını sonradan öğrendim onun kazandığı o haram paradan evime bişeyler alıyordu şimdi ne yapmam lazım kafayı yicem nasıl temizlerim kendimi eşimi çocukları mı yardım edin


Yorum: Haram para nasıl temizlenir

mum
Haram para nasıl temizlenir ?

Okudunuz mu?  Bazen aklımdan çok kötü düşünceler geçiyor, mani olamıyorum günah mı?

Kaynanın malı %100 haram değilse sorun olmaz.


haram para nasıl temizlenir, haram para, Haram para nasıl harcanır

Bu kategoride yer alan Dua ederken ısrarcı olmalı mıyız? Yoksa hayırlı değilmiş diyip dua etmemeli miyiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haram para nasıl temizlenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.