Anasayfa
2 Şubat 2023, 16:28
Gusul
Yönetici

Gusül abdestinde kulak temizliği

Gusül abdestinde kulak temizliği

Cemre
Hocam Gusül abdesti alırken kulak arkamı lifle yıkamıştım ovarak fakat gusül abdestimi bitirdikten sonra elimle kulak arkama baktığımda çok az bir maddenin kaldığını gördüm elime geldi kulak arkası pisliğinin altına su geçer mi guslüm kabul olmuş mudur çok vesvese oluyor.. Kabul olur mu olmaz mı diye sürekli endişe ediyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Annem cenabet olduğumu anlayacağı için gusul abdesti alamıyorum

Cevap: Gusül abdestinde kulak temizliği

Darusselam
Kulak arkasındaki kir suyun vucuda temas etmesine engel değilse gusül geçerlidir.
Sen yine de gusülden sonra bile sadece kulak arkasını yıka vesveseye izin verme.


Gusul

Sorsoru
Selamun aleykum gusül aldim ama kulagimi az su tuttum ve çok az da el degdirdim olur mu gusül yoksa tekrar mi alayim yoksa kulak yeter mi

Okudunuz mu?  Gusül abdesti aldığım halde içimde şüphe oluyor

Yorum: Gusül abdestinde kulak temizliği

ACİLSERVİS
Bir kere yıkandımı yıkandı. Az olmuş önemi yok gusül geçerli böyle şeyleri düşünme büyür başına bela olur. Tekrar gusül alman gerekmez ve kulağı yıkamana da gerek yok. Hiç bir şey gerekmez.


Kulak güsül, Gusul alirken kulak

Bu kategoride yer alan Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinde kulak temizliği Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.