Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:20
missa8
Abone

Şahit ve imam olmadan nikah geçerli mi

Şahit ve imam olmadan nikah geçerli mi

Kayıtsız Üye
Selam ben bosanmis bir cocuk anesyim kendime bir es adayi buldum dindar ama hasta kanser o yuzden halk içinde ve ayle içinde nikah izin verilmezdi bu yuzdende biz ahiretdede bir olmak için dini nikah kiydik ama odada ikimiz vardik sahit falan yokdu ben "zevvectuke nefsi elesidaqil me lum dedim oda qebiltu dedi.. Bizum benum aylemden izin alma veya halka duyurma kibi bir luksumuz yok gercekden Allahda sahit benden bisey istememi isdedi yuzuk dedim bende. Simdiden tessekurler asl sorumda nikah kabul olunmusmudur yoksa zinami yapdk dediyim gibi o iyilesmeden halka duyuramayiz nede ayleye

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve etek altı kılları kesmeyi ertelemek

Cevap: Şahit ve imam olmadan nikah geçerli mi

Şema
Şahitsiz ve gizli kıyılan nikah dinen geçersizdir. Kendinizi kandırmayın İslama uygun hareket edin ki ahirette Allah’a bakacak yüzünüz olsun.

Bu kategoride yer alan Çocuğun anne babaya karşı sorumlulukları ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şahit ve imam olmadan nikah geçerli mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.