Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:42
missa7-2
Abone

Eşim çocuk yapmak istemiyor

Eşim çocuk yapmak istemiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben 28 yaşındayım eşimle evleneli 4 sene oldu kendisi çocuk yapmak istemiyor. Annem ve Babam ise daha ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsunuz diyor. Bende çocuğum olsun istiyorum yaşıtlarımın 4-5 yaşında çocukları var fakat karım daha erken olduğunu söylüyor onu kırmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Kuranı kerime ilk inen sure hangisidir

Cevap: Eşim çocuk yapmak istemiyor

Mucahid
Din olarak karınızın öyle bir hakkı yok. Siz onu ikna edin çocuk olunca o size çok teşekkür edecektir.
Çünkü çocuk sahibi olmak dünyada sahip olunabilecek en güzel duygudur.


hangi gunler

Bu kategoride yer alan Ebu anter kimdir? Hz. Hamzayı bir tokatla sağır eden çok güçlü bir savaşçı olan ebu antermidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim çocuk yapmak istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.