Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Çocukların doğum gününü kutlamak günah mı?

Çocukların doğum gününü kutlamak günah mı?

Kayıtsız Üye
Ben çocuklarım için doğum günlerini kutluyorum sonra evi biraz süsleyip pasta yapıp komşuları falan çağırıyorum sonra birisinden günah diye duydum lütfen yoruma ya günah ya da günah deil yazın.


Cevap: Çocukların doğum gününü kutlamak günah mı?

Şema
Selamun Aleyküm

Okudunuz mu?  Güzel olmak için dua etmek

Doğum günü Hristiyan geleneği Müslüman perspektifini oluşturan kuran ve sünnet böyle bir kutlama yok. Son zamanlarda kutlu doğum haftası da kutlanıyor buda bizim dinimizde olmayan bir fiil doğum günü kutlayacağınıza çocuğunuzun her ay ezberlediği sureyı kutlayın..


doğum günü kutlamak günahmı, doğum günü kutlamak günah mıdır, sevgililer gününü kutlamak günah mıdır

Bu kategoride yer alan Allahım Canımı al diye dua ediyorum niye kabul olmuyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocukların doğum gününü kutlamak günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.