Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
missa01
Abone

Taharetten sonra uzvunda ıslaklık olması

Taharetten sonra uzvunda ıslaklık olması

Kayıtsız Üye
Selamualeykum hocam ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum hocam buyuk abdest alip yarim sâat sonra namazı bitirdikten sonra uzvumda ıslaklık uzvun basi dahi hafif ıslaklık var di mezi desek değil meni desem değil ne oldugunu anlamadım su dur deyip 5 vakit namazımı kiliyorum endişelendiriyor beni hergun yikanmaktan bıktım su vesvese si nden nasıl kurtulabilirim yardımcı olun hocam meni normal şartları ni biliyorum ama subhe var iste namaz kiliyorum
Hafif ıslaklık namaza mani olur mu iç çamaşır da hicbir şey yok hocam
vesvese midir bunlar

Okudunuz mu?  Bir insana hayvan demek

Cevap: Taharetten sonra uzvunda ıslaklık olması

Şema
Abdest alıp namaz kıldıktan sonra gelen vesveselere itibar edilmez. Namaz geçerlidir.


Cevap: Taharetten sonra uzvunda ıslaklık olması

Kayıtsız Üye
Yani yanlış bir şey yok demi hocam biraz açıklayıcı sekilde bilgi verirseniz sevinirim kılmış olddugum namaz geçerli mi

Okudunuz mu?  İhl 10.sınıf arapça ders kitabı cevapları ve tercümleri

Taharetten Sonra Islaklık

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben tuvalette işimi yapınca büyük ve küçük tuvaletimi ya da küçüğü önce elimi ıslatıp avret yerimin ucunu temizliyorum birkaç kere sonra tuvalet kağıdıyla kuruluyorum 5 dk sonra iç çamaşırımda ıslaklık oluyor su diye geçiştiriyorum bu nedir sizce? Sidik olabilir mi?

Okudunuz mu?  Medreselerin kuruluş amacı nedir?

arifselim
Merhaba. İmkan olduğu sürece ilk önce tuvalet kağıdı ile sonra su ile ve en sonunda tekrar tuvalet kağıdı ile temizlenmek gerekir. Bunun idrar olup olmadığını sen bileceksin. Şüphen varsa tuvaletten acele çıkmadan idrarın kesilmesini beklemelisin.


taharetten kalan ıslaklık

Bu kategoride yer alan Alınıp alınmamasında sakınca olan veya olmayan tüyler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Taharetten sonra uzvunda ıslaklık olması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.