Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Taharetten sonra kalan koku

Taharetten sonra kalan koku

pnrpnr
Taharetten sonra bazen insanın elinde koku kalabiliyor bu necis midir yada bu şekilde bir yere dokunursak orayı temizlemek gerekir mi?


Yorum: Taharetten sonra kalan koku

mum
Taharetten sonra elini su ve sabunla yıkayan kişinin elinde koku kalmaz. Şayet kalsa bile, tedbir alındığı için bu durumda kalan koku namaza ve abdeste zarar vermez.

Okudunuz mu?  Hz. Meryemin silsilesi (soyu)

Yorum: Taharetten sonra kalan koku

pnrpnr
Sorularıma hep cevap veriyorsunuz çok sağolun

Bu kategoride yer alan Otuz üç kere SübhanAllah, otuz üç kere Elhamdülillah, otuz üç kere Allahü Ekber demenin sevabı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Taharetten sonra kalan koku Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.