Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:46
missa7-2
Abone

Düşünce ve gusül

Düşünce ve gusül

Kayıtsız Üye
Bazen isteyerek ya da istemeyerek aklıma cinsel şeyler geliyor. Ben bu durumdan çok şikayetçiyim nasıl kurtulacağımı bilemiyorum da. Bazen yaşım gereği normaldir diyorum ama bazen fazlaca geliyor. Bazen akıntı da geliyor ancak meni mi bilemiyorum o yüzden sıkıntıya giriyorum sürekli gusül almak da sıkıntılı ne yapabilirim. Bu durumdan çok muzdaripim Allah rızası için yardım edin. Şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Kimseye söylemeden haram para yemek helal midir

Cevap: Düşünce ve gusül

Darusselam
Gözler fotoğraf makinası gibidir harama baktıkça beyin onu kaydeder. bu tür durumlarda vesvesede olur cünüpte olursunuz.

Bu kategoride yer alan Dil zinası nedir Nasıldır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşünce ve gusül Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.