Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinsel ilişkiye girmek

Rüyada cinsel ilişkiye girmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Rüyamda uzun zamandır haber almadığım eski sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğimi gördüm ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ?


Cevap: Rüyada cinsel ilişkiye girmek

arifselim
Aleykümselam kardeşim, rüyada bir kimse ile veya sevdiği kimse ile cinsel ilişkiye girdiğini görmek hayallerinin ve hedeflerini Allah’ın izniyle gerçek olacak işarettir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cam kırılması

Yorum: Rüyada cinsel ilişkiye girmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda (bir yıldır ayrı olduğum) kocamı gördüm, biliyordum döneceğini hissi var içimde.
ve ilişkiye girdiğimizi görmüyorum ama korunma hapımı düzensiz kullanmış olduğumu biliyorum, hamile kalırsam diyorum…kendimce…ama kalsam ne olur ki gibi düşünüyorum.
ne anlamı olabilir? yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun sizden.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

kocamdan bir yıldır haber almıyorum, boşanmak istiyor benden


Yorum: Rüyada cinsel ilişkiye girmek

Tohat
Allah yardımcın, hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Hayattan umudunu kesmemen, ye’se kapılmaman, üzülüp kendi kabuğuna çekilmeden yaşantı sürdürmen gerektiğini gösterir. Yaşadığın olaylar veya yaşayacakların yüzünden hayatın devam edeceğini bilmelisin. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada cinlerle arkadaş olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinsel ilişkiye girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.