Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Banyodan sonra cunup olmak

Banyodan sonra cunup olmak

Kayıtsız Üye
Merhaba baslikta da belirttigim gibi banyodan sonra cunup oldum ve abdest almaya vaktim yok su an. en erkende karateden saat 20:00 da (18 saat sonra) geldigimde banyo yapip alabilirim bu çok buyuk gunah olurmu? Eger telafi edebilirsem Bunu nasıl telafi edebilirim?

Okudunuz mu?  Allah'ın 99 ismini yakmak

Cevap: Banyodan sonra cunup olmak

Darusselam
bunun telafisi vakit namazı geçirmemek şartıyla en kısa sürede gusül almanızdır.


Cevap: Banyodan sonra cunup olmak

Kayıtsız Üye
Cünüp şekilde attığın her adım yada herşey günahtır


Her şey günah

Bu kategoride yer alan Vişne ile kiraz arasındaki fark - kiraz ve vişne arasındaki fark başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyodan sonra cunup olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.