Anasayfa
31 Ekim 2021, 14:01
sizden1
Abone

Banyodan cıkıtıktan sonra yapıskan bi sıvı gelmesi

Cünupluk. (cünup olduktan sonra abdest alıyorum banyodan sonra elbise giyince kilodumda ıslklık)

Karabukx
Merhaba abiler..

ben ortason öğrencisiyim ve ergenlik dönemim olduğu için galiba kendime hakim olamıyor ve elimle cünup oluyorum. Bu günahmıdır. Birde cünup olduktan sonra abdest alıyorum banyodan çıkıp üstümü giyince bir bakıyorum kilotumda bir ıslaklık var hiç ellemediğim halde bu durumda cünup olurmuyum. Birde küçük tuvaltimi ettikten sonra güzelce temizliyorum ve en son bir sıvı akıyor. şeytanamı uyuyorum kendimmi öyle hissediyorum nedir bilmem. Ve ben bu elle cünup olmayı bırakmak istiyorum lütfen yardımcı olun. önceden iğrenç gelen şeyler bile beni tahriş ediyor..

yardımcı olursanız sevinirim…

Okudunuz mu?  Namaz kılarken ALLAH beni görüyor mu? sanki içimde boşunaymış gibi his var

Allah yar ve yardımcınız olsun.


Cevap: Cünupluk.

imamhatipli42
Elle meni akıtmak günahtır.
Meni aktıktan hemen sonra gusül alınmaz. Vücutta kalan menin geri çekilmesini bekleme yada idrar yapmak yada biraz yürüyüş yapmak gerekir. Bunları yaptığın halde yine banyodan sonra akıntı olduysa o mezi olabilir. Gusül gerekmez namaz abdestinin yenilenmesi gerekir. ve bulaşan yerleri yıkamak veya değiştirmek gerekir.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammedin (sav) şefaati nasıl olacak

Yanıt: Cünupluk.

Hoca
Abdestten sonra gelen katı sıvı vedi veya mezidir.


Banyodan sonra sıvı gelmesi

sosyalci18
merhabalar ben yeni üye oldum bazen banyodan çıkınca bir sıvı gelio ama ne olduğunu bilmiyorum bu şehvet anından sonra geliyor acaba tekrar gusül almam gerekirmi napmam lazım çok karıştı kafam yardım edermisiniz???

Okudunuz mu?  İşsizim ve mutsuzum ne yapmalıyım

Yakut
Mezi gelmesinden dolayı gusül gerekmez.


sosyalci18
bana bilginiz var burdan bir açıklama yapsanız ben banyodan çıktıktan sonra far ediyorum bu olayı ve kendiliğinden gelmiyor ve rengi açık renk ben hafif dokununca geliyor anlatamadım ya odd 🙂


holy45
Banyodan önce mutlaka idrar yap. Yine bu sıvı geliyorsa gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  İmsak vakti geçtiği halde bir şey yemek oruç olur mu?

nam-ı değer
merhaba ben normal banyodan cıkıtktan veya gusül abdesti aldıktan sonra hemen isiyorum ve meniye benzer bir sıvı geliyor bu hep banyodan cıkıtktan sonra oluyo sebebi ise penisimin ucunda idrar kalıyo ve cabuk zevke geliyorum gusül gerekir mi


Darusselam
meni olduğundan eminsen guslü tekrarlamalısın

Okudunuz mu?  Sanırım Rızık Ve Kısmetim Kapalı

RememberMe
Selamun aleyküm. Ben bugün sahura 2 saat kala özel organıma 2 3 kere dokunma ile sperm boşalması oldu sonra direk tuvalete gittim akıttım tuvalettten çıktım 3 4 dakka kadar sonra tekrar tuvalete gittim biraz idrar akıttım ama çok değildi 4 5 saniye flan sürdü ondan sonra tuvaletten çıktıktan sonra 100 120 adım arası yürüdüm sora banyoya giderek gusül abdesti aldım banyodan çıktıntan sonra iç çamaşırıma yapışkan sünen bir şey yapıştı tekrar abdest almalımıyım ? şuan misafirlikteyiz 2 de bir banyoda yapmak istemiolrum ayıp olacak diye sizce ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Cuma günü kerahat vakti

HamzaAdam
Bahsettiğin şey salya gibimiydi, eğer öyleyse o mezidir. Her ne sebeple olursa olsun mezinin çıkması, gusül abdestini bozmaz, varsa namaz için aldığın abdesti bozar.


Kayıtsız Üye
şehvetle çıkan meniden sonra idarar akıttıysan yada uyuduysan, sonra gusl aldıktan sonra, şehvetle bir şey çıkmadıysa guslüne zarar gelmez.

Okudunuz mu?  Deniz şehitleri hadis

Recepboylu
Ben okuldan geldikten sonra banyo eden biriyim.Normal bir şekilde banyo ederken gusül almak istedim her hangi kötü birşeyde olmamıştı.Banyodan çıkıcaktım bornozumu giydim ama giydikten sonra 1 damla yapışkan bir sıvı gelmişti.Bende korktum.Birkaç dakika sonra halâ 1 damla geldi.


muvaffak
Çıkan damla meni değil mezidir. Mezi ise guslü değil abdesti bozar. Tekrar gusletmenize gerek yoktur.

Bu kategoride yer alan Aşık Oldum Bir kıza Bizim işte çalışıyor Ama haram diye ne sevdiğimi nede Flört yapmak istiyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyodan cıkıtıktan sonra yapıskan bi sıvı gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.