Anasayfa
31 Temmuz 2023, 13:30
sizden2
Abone

Çakralar Gerçek Mi ?

Çakralar Gerçek Mi ?

1stwarrior
Arkadaşlar bu çakra denen şey gerçek mi ? İslamda çakraların yeri nedir ? Buda resmi
Çakralar Gerçek Mi ?
< Kısaca çakra nedir

Çakra, (Sanskritçe kaynaklı bir kelime olup, Pali: chakka, Çince: è½®, Tibetçe: khorlo) tekerlek ya da dönüş anlamına gelir. Hindu geleneklerine ve bazı inanç sistemlerine göre insanda bulunan enerji merkezlerinin girdap şeklinde dönen enerji alanlarından oluştuğuna inanıldığı için onlara bu isim verilmiştir. >

Okudunuz mu?  Nimetullah Hoca Efendi hakkında ne dersiniz

Cevap: Çakralar Gerçek Mi ?

Şem’a
Hindu inancı bu. Sağlıkla ilgili bir durum sanırım


çakra ne demek

Bu kategoride yer alan Yemeğe gösteriş yapan kişilere tavrımız nasıl olmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çakralar Gerçek Mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.