Anasayfa
12 Şubat 2023, 23:04
missa7
Abone

Onay işareti yapmak küfür müdür?

Onay işareti yapmak küfür müdür?

Kayıtsız Üye
Alintidir .Nike (Yunanca söyleyişi: [nǐːkɛː]), Yunan mitolojisinde zafer tanrıçasıdır. Diye bir yazı okudum ve bu logonunda bir anlamı olduğunu okudum.Bu durumda mesela watsaplarda her mesajda gonderiste bu logo çIkıyor veya google playdan uygulama indiirldiginde orda sürekli o logo oluyor bunları kullanmak küfür müdür bu logolu eşyalar kullanmak logo yunan mitolojisinde Tanrı sembolüyse küfür müdür?

Okudunuz mu?  Çıplak kadın görmek ıslaklık yok meni yok gusül gerekir mi

Cevap: Onay işareti yapmak küfür müdür?

Wakabayashi
Yok kardeş inanmadıktan,tapmadıktan küfür amacıyla kullanmadıktan sonra normal bir işaret,sembol,imge…vs.’dir.abartmaya gerek yok..!


Nike

Bu kategoride yer alan Çakmak taşımak sünnet midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Onay işareti yapmak küfür müdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.