Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:25
sizden8
Abone

14 Yaşında Mastürbasyon.

14 Yaşında Mastürbasyon.

Tanevet
Bunu söylerken çok utanıyorum. Fakat şimdi ergenlik dönemlerindeyim. Malum cinsel hormonların salgılanması durumunda. Oruç tutarken istemsizce elim masturbasyon çekmeye gidiyor. Orucum bozulurmu?


Cevap: 14 Yaşında Mastürbasyon.

Kayıtsız Üye
Aynı şey bana da oluyor ve ben istemeden zevk alıyorum çünkü organıma pantolon falan baskı yapıyor sertleşme olduğunda. Ne yapılmalı kefaret gerekir mi?

Okudunuz mu?  Sadık rüya nedir?

Cevap: 14 Yaşında Mastürbasyon.

arifselim
Oruçlu insan ibadet halindedir. Şehvet duyguları gelmesi normaldir ama bu sizi nefsinize yenilmeye götürmemelidir. Eğer nefsine yenilirde isteyerek boşalırsan orucun bozulmuş olur.


14 yasinda masturbasyon, masturbasyon 14 yasinda

Bu kategoride yer alan Parfüm kullanmak oruca ve namaza engel midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

14 Yaşında Mastürbasyon. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.