Anasayfa
1 Temmuz 2022, 11:36
sizden5
Abone

Masturbasyon serbest mi

Masturbasyon serbest mi

pluton123
oncelıkla sa arkadaşlar.
Masturbasyon çekmek serbestmi yoksa rüya yoluylamı atıcaz cevap verirseniz sevinirim ? bazıları serbest bazıları değil diyor anlayamadım yardım ederseniz sevinirim.


Cevap: Masturbasyon serbest mi

S-a-b-i-h-a
ve aleykumusselam ve rahmetullah Allahın haram kıldığı yasak serbest olamaz

Okudunuz mu?  Vesveselerden nasıl kurtulabilirim?

Mastürbasyon (El İle Meni Getirmek) İstimna Hakkında


Cevap: Masturbasyon serbest mi

pluton123
biraz daha kısa yazarsan sevinirim


Cevap: Masturbasyon serbest mi

OxyGen`s
Kardeşim serbest deil. Fakat zina tehlikesi varsa yapmak vacip olur die biliyorum cübbeli ahmet hocanın programında dinlemiştim yazarsan çıkar googleye.

Okudunuz mu?  Hadislerin Güvenilirliği Konusunda Soru

S-a-b-i-h-a
bir zahmet okusan faydalanırdın kardeş

kısaca haramdır kardeşim


karadamlalar
yasaklandığına dair kesin bir delil yoktur,bu yasaklanmadığına delildir veya değildir ihtilaflıdır.mekruhtur demek daha doğru geliyor Allahu alem,ancak haram diyebilmek için daha kesin deliller olmalıydı.İmam şafi(rh.a) nin getirdiği ayet delil olarak alınırsa yasaklığı söylenebilir,kısaca mutlak olarak haram denemez.ancak rasulullah(sav) ın sahih hadisindeki tavsiyesine uyup sevap almak varken mastürbasyonu tercih etmek de bizim için hata sayılır.

Okudunuz mu?  Astral Seyehat Dinen Sakıncası var mı?

Kayıtsız Üye
S. A Kurani keremden ayet acıklama yapmışsınız Allah kabul etsin fakat kimin tefsiri bu Arapça gramer çok yuksek bir ayeti açıklarken biraz yavas olmalıyız sanırım mast yapmak gunah sayılmaz lakin insanın enerjisini gotürür,yapmamak iyidir vesselam.


cubelıahmetistimnadankorunmayoları

Bu kategoride yer alan Akrabalardan biri yeğenine ,torununa müstehcen görüntü ve video göstermesi durumda nasıl tepki verilmeli başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Masturbasyon serbest mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.