Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:07
missa7
Abone

Travmatik Mastürbasyon Sendromu

Travmatik Mastürbasyon Sendromu

Kayıtsız Üye.
Merhabalar. Ben 13 yaşındayım. İsmim Arda. Küçüklüğümden bu yana kuzenlerim tarafından çok kötü oyunlar oynatıldım. Yani oyunlarda bana sürekli cinsellik öğretiyorlardı. Ben o yaşlarda neyin ne olduğunu bilmesemde şimdi çok iyi anlıyorum. Küçüklüğümden beri sert zeminlere sürtme alışkanlığım var. Yani tıpta Travmatik Mastürbasyon Sendromu deniyormuş. Büyük zararları olduğunu biliyorum. Bunun hakkında çok araştırmalar yaptım. Ben bu pis ve lanet işi yaptıktan sonra edep yerimden küçük bir sıvı geliyor. Şeffaf gibi sanırım. Hafif kaygan gibi bir şey. Çok az yer kaplıyor. Ben bu hareketin çok yanlış olduğunu biliyorum. Fakat senelerdir engel olamıyorum. Hiç kimseyede anlatamıyorum. Ayrıca rüyalandıktan sonra gelen sıvı henüz gelmedi. Yaptığım bu pis işin buna engel olması mümkün mü? Yaptığım şeyin günahı nedir? Lütfen bana yardımcı olun. Bana yardımcı olan herkesden Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  Mirsad ismi konulabilir mi?

Yorum: Travmatik Mastürbasyon Sendromu

arifselim
Merhabalar. Bu konuda yeteri kadar bilgi edinmişsin ve yanlışlarının farkındasın. Günah olması açısından normal mastürbasyon gibi buda haramdır. Her ne kadar henüz meni gelmemiş olsa bile bu yaptığın sağlık açısından ve manevi açısından çok yanlıştır. Nefsini kontrol altına alabilirsin bu imkansız bir şey değildir. Kendini meşgul edecek sürekli faydalı şeyler edinebilirsin. Namazlarını kıl, kitap oku ve okul derslerine geniş bir zaman ayır. Seni bu şeye yönlendiren ne varsa uzaklaş. Allah’ın izniyle terkedebilirsin.

Okudunuz mu?  Dinimize göre anne babaya of demek bile günah iken ben onları üzdüm gönülleri olmayan bir evlilik yaptım mutlu olabilir

Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) nedir?
Travmatik Mastürbasyon Sendromu’nun ilk kez 1998 yılında Dr. Lawrence Sank tarafından tanımlandığını söyleyen CİSED Başkanı Cem Keçe; Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) bazı erkeklerin yatağa yüzüstü (yüzükoyun) pozisyonda uzanarak ve penislerini yatağa, yastığa, döşemeye ya da ellerine sürterek mastürbasyon yapma alışkanlıklarına verilen isimdir. dedi.

Okudunuz mu?  Muhammedül emin ne demek? kısaca anlamı

Yüzüstü şekilde mastürbasyon yapmanın sakıncaları var mı?
Yüzüstü şekilde mastürbasyon yapmanın sakıncalarına dikkat çeken CİSED Genel Sekreteri Psk. Gülüm Bacanak; Yüzüstü bir şekilde mastürbasyon yapmak penise ve özellikle de penis tabanına aşırı bir baskı uygulanmasına neden olmakta ve bu etki normal bir mastürbasyon ya da cinsel ilişkiyle sağlanamamaktadır. Bu da yüzüstü şekilde mastürbasyon yapmaya alışan kişilerin normal cinsel ilişki kurmalarına engel olabilmektedir. dedi.

Okudunuz mu?  Anne, baba, bayrak, silah, kuran üzerine yemin etmek haram mıdır?

Yorum: Travmatik Mastürbasyon Sendromu

Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim. Senelerdir herkesten çekindim. Kimseye derdimi anlatamadım. Allah sizden razı olsun. Söylediklerinizin farkındayım ama engel olamıyorum. Ve maalesef haramada bakıyorum. Aynı zamanda da Allah’a olan borcum namazımıda kılıyorum. Oruçda tutuyorum. Ben bunları aynı anda yapınca kendimi iki yüzlü ve Allah’a karşı (haşa) yalancı hissediyorum. Ve bu işi yaptıktan sonra da gusül alıyorum. Meni gelmesede o gelen sıvı beni şüphelendiriyor ve gusül alıyorum. Henüz benden meni gelmiyor. Ve sanırım namaz bana farz değil. Sadece şunları merak ediyorum: Yaptığım iş meni nin gelmesine engel mi? Bunu yaptığım için bana günah yazılıyor mu? Meni ne zaman gelir? Bu soruları kimseye hayatta yüz yüze soramam. Lütfen cevaplayın.

Okudunuz mu?  Mırmır balığı en lezzetli nasıl olur?

Yorum: Travmatik Mastürbasyon Sendromu

arifselim
Meni ve mezi nedir artık bilmen gerekir. Meni şehvetle çıkar, rengi beyaz ve yoğundur. Mezi ise çok ince şeffaf ve yapışkandır. Meni gelmedikçe cünüp olmazsın gusül alman gerekmez. Elbette meni gelmese bile bu günahtır. Meni artık ortalama 13 ile 15 yaşları civarında gelmeye başlar.

Okudunuz mu?  Gıybet hakkında arapça-türkçe hadisi şerifler

Kayıtsız Üye
Telekkür ederim. Benden akan sıvı mezi ve şehvetle çıkıyor. Yani benim duygularımı yatıştırıyor. Bundan sonra yapmamaya çok ama çok gayret edicem. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.


travmatik masturmasyon, emeğinin karşılığını, travmatik mast sendromu

Bu kategoride yer alan Tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Travmatik Mastürbasyon Sendromu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.