Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:52
sizden93
Abone

Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum

Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum

patch41
Daha çok gencim ve milyonlarca yalan söyledim söylememek için kendime hakim olamıyorum ve daha bir çok günah işledim ama artık yaptıklarımdan utanıyorum kendimden nefret ediyorum lütfen bana bir yol gösterin…….


Cevap: Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm .

Okudunuz mu?  Cemmatle Namaz Sevabı mı yoksa Ana babaya itaat sevabımı?

Kardeşim eğer günah işlenen yerlere gidiyorsan veya arkadaşların seni zorla yalan söyleme zorunda bırakıyorsa onlardan uzak dur ki günah işlemekten uzak durasın Dini Ders veren yerlere gidersen kötülükten alıkoyulursun ANKEBÛT-45: (Bismillahirrahmenirrahim)Sana Kitap’tan vahyedileni oku ve namazı dosdoğru kıl. Gerçekten namaz, çirkin utanmazlıklar (fahşa)dan ve kötülüklerden alıkoyar. Allah’ı zikretmek ise muhakkak en büyük (ibadet)tir. Allah, yaptıklarınızı bilir.). Birde kendi aleyhinde aşırı gitme(Zümer 53. ayet De ki: Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. ) Yani kendi günahlarını durmadan söyleme dua et tövbe et

Bu kategoride yer alan Ben şeytanım düşüncesi geliyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.