Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda bor yeri arıyorum karşıma bir falcı çıkıyor eskiden meraklıydim bu işlere ama rüyada günah olduğunu ve tövbemi düşünerek ayrılıyorum.oradan daha sonra benim gibi layıkıyla tesettürlu bir bayan gördum 27 yaşlarında falan karşı karşıya oturduk bana baktı ve sen çok yaşamazsın dedi der demez ellerimi yukarıya kaldırdım yani sevinir gibi annem tepki vermedi bunu söyleyen de öyle önüne bakıp durdu . bu rüyanın tabiri nedir acaba çok merak ediyorum?

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Bu rüya tersi ile yani uzun yaşamakla yorumlanır inşaAllah uzun ve hayırlı bir ömrün olmasına işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada evlilik teklifi almak ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.