Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:01
sizden5
Abone

Kefaret gerekirmi

Kefaret gerekirmi

ogyzhnylmaz53
Selamun aleyküm ben bir keresinde istemeden yani düşünerek meni geldi.Bugünde yine düşünerekten yatağa sürtündüm ama bu meni çıkarmak için değildi yani tatmin olmak için değildi.Buda istemeden olmuştu bunda oruç bozulmuşmudur kefaret gerekirmi ? Artık bırakmak istiyorum her defasında ağlıyorum piskolojik çöküntü yaşıyorum Allah için bana bir yol gösterin Allah hepinizden razı olsun

Bu konuyla ilgili çok görüş var bazıları gerekir diyor bazıları gerekmez ben neye inanacağımı şaşırdım.Hanefi mezhebine göre değişir mi bu konu? Öğrenciyim kefaret tutmam çok zor aileme söylemem ayrı dert zaten utancımdan söyleyemem. Lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Okul için dua

Cevap: Kefaret gerekirmi

Şem’a
o günü kaza etmeniz yeterlidir. kefaret gerektirmez. yaptınız günahtan dolayı tövbe istiğfar etmelisin.


Cevap: Kefaret gerekirmi

ogyzhnylmaz53
Allah senden razı olsun vAllahi çok mutlu oldum.Artık namazada başladım tövbeyide eksik etmeyeceğim.İçim çok rahat Allah razı olsun.


Kefaret gerekirmi .?

Kayıtsız Üye
Midem yaniyor agzimdada balgam oluşup kuruma yapiyor ve basim ağrıyor uykusuzluk neticesinde halsizlikte var orucumu bozsam kefaret gerekirmi ?

Okudunuz mu?  Oyun Yapıp Satmak Caiz midir?

ACİLSERVİS
Oruç farzdır basit nedenlerle bozulamaz. Hastalığın zarar verecek derece ağır ise güvenilir bir doktorun izni ile bozabilirsin. Ve bir gün kaza edersin.

Bu kategoride yer alan Dua edeceğimiz zaman aracı koymak şirke götürürmü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kefaret gerekirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.