Anasayfa
16 Ocak 2022, 23:19
Gusul
Yönetici

Gusül Almaktan Sıkıldım.

Gusül Almaktan Sıkıldım.

DeRtLi
Selamun Aleykum. Yav arkadaşlar ben siyah külot giyiyorum. Yemin ederim çıldıracağım. Gusül abdesti aldığımın ertesi günü ufak bir beyazlık görmeyeyeyim deli oluyorum ve yeniden gusül alıyorum. VAllaha çok sıkıldım yeter. Bana bir yardımcı olun

Bide ben gusülde ağzıma ve burnuma su verirken iyi yapamadım abdestimi bitirdikten sonra bidaha verdim kabul olur mu

Okudunuz mu?  Gusul abdesti unutulan yer olursa

Yorum: Gusül Almaktan Sıkıldım.

Kayıtsız Üye
vesvese … Gusul almana gerek yoktur , Gönül rahatligiyla ibadetini yapabilirsin … Sen 100% emin olmadikca o senin zannettiginin bir hükmü yoktur , Zan herzaman galip gelir vesveselere takilma derim .


Gusül Almaktan Sıkıldım.

Recepboylu
Selamünaleyküm.Ben bir konudan muzdaribim.Vesveseden mi bilmiyorum ama bazen herhangi kötü bir içeriğede bakmasamda bir sıvı geçiyormuş gibi hissediyorum.Günün herhangi bir saati olabiliyor bu.Normal bir şekilde otursam bile bir şey geçiyormuş gibi geliyor bir his.Bende korkudan gusül alıyorum.Okadar ki 1 hafta boyunca sürekli gusül aldım.Bugünde 2 kere almıştım.Bu durum gusül gerektiriyor mu acil cevap veriniz ;(

Okudunuz mu?  Gusülden sonra katı sümük

Yorum: Gusül Almaktan Sıkıldım.

ACİLSERVİS
ve aleykümüsselam. İslamda mezi için gusül alınmaz bu senin kendi uydurduğun ve yaptığın bir şeydir. Eline ilmihali alıp dinini öğrenmezsen bunun gibi daha bir çok hata yaparsın.

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde sıra önemli mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül Almaktan Sıkıldım. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.