Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

Derslerden ve Hayattan Çok Sıkıldım

Derslerden ve Hayattan Çok Sıkıldım

AllahınKulu78
Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ben üniversitenin arapça hazırlık sınıfına gidiyorum. Bu bölüme gitmeyi kendim istedim ama derslerden çok sıkıldım. İlim öğrenme isteğimde kalmadı. Derslerden dolayı hafta içi her gün bana zulüm gibi. Hayatım rahat Allah’a şükür ama buna rağmen hayattan çok sıkıldım, artık dayanamıyorum. Bana ne önerirsiniz?

Okudunuz mu?  Kuran-ı kerimi anlamıyorum

Yorum: Derslerden ve Hayattan Çok Sıkıldım

emirhan uysal
Ve aleyna aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu Düşünmeniz gereken şuanda yaptığınız şey Allah için ilim öğrenmek mi yoksa kendi çıkarınız amacıyla ilim mi öğreniyorsunuz.Allah için bir şey yapmaya kendinizi adarsanız ve eğer ilahiyat okuyorsanız uzman olduğunuz bu dini ilimler yolunda ilerlemeye çalışın bu yolda kendinizi geliştirmek ve insanlara bir şeyler öğretmek hedefiniz olsun.Tabii ki de hepsi Allah rızası için olmalı.Allaha emanet olun

Bu kategoride yer alan Nasıl yemin edilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Derslerden ve Hayattan Çok Sıkıldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.