Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Yalnızlıktan sıkıldım ne yapmalıyım

Yalnızlıktan sıkıldım ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
yalnızlıktan çok sıkıldım hiç kız arkadaşım erkek arkadaşım yok imkanımda yok bulayım çok üzüyor beni mutlu insanları görünce delirecek gibiyim ne yapmalıyım imanımda her geçen gün zayıflıyor bir din vardı beni hoşnut eden artık Allahtanda umudum yok ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Haram Para İle Alınan Eşyanın Hükmü Nedir?

Cevap: Yalnızlıktan sıkıldım ne yapmalıyım

arifselim
Tüm benliğinle ve hakkıyla Allah’a yönelmelisin. Dostu Allah olan asla yalnız kalmaz ve yalnızlık sıkıntısı çekmez. Elbette arkadaş edinebilirsin. Ama erkek ise kız arkadaş edinmen caiz değildir. Allah’tan umudunu kesmeni ancak şeytan ister. Allah’ı kaybeden bütün dünya onun olsa hepsi boş ve anlamsız olur.

Okudunuz mu?  Çevreyi korumak ile ilgili hadisler

yalnızlıktan sıkıldım

Bu kategoride yer alan İslamda etek traşı ve koltuk altı temizliği sınırı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yalnızlıktan sıkıldım ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.