Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:50
Gusul
Yönetici

Gusülden sonra katı sümük

Gusülden sonra katı sümük

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar gusül aldım burna 3 kere su çektim genze kadar geldide banyodan çıktım 1-2 dk oturdum burnumda sümük gibi katı bir şey vardı daha sonra temizlemek için 3 kere daha su çektim şuan burnumu çekerken ses çıkıyor acaba gusül geçerlimidir

Okudunuz mu?  Ayak alçıdayken boy abdesti nasıl alınır

Yorum: Gusülden sonra katı sümük

arifselim
Burnuna su vermen gusül için yeterlidir. Bundan daha fazlası için kendini yormaya bile gerek yoktur. Farz olan suyun bir defa burnun içerisine girmesidir. Daha sonra sümük akması bir şey gerektirmez.


Yorum: Gusülden sonra katı sümük

Kayıtsız Üye
Çok teşekkürler artık bu vesveseden kurtuldum

Okudunuz mu?  Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Ge

gusülden sonra burnundan bir şey gelmez, gusülden sonra burundan sümük çıkması

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinin bozulup bozulmadığından emin değilsek ne yapmalıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden sonra katı sümük Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.