Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
sizden96
Abone

Müslüman Demokratik ve Laik olmak

Müslüman Demokratik ve Laik olmak

prokado
Selamun Aleyküm amacım FİTNE çıkarmak deil biliyorum ama EMİN olmak için soruyorum .

1=HEM Müslüman hem laik ve demokrat olduklarını iddia edenlere nasıl bir tavır almalıyız ? Çünkü laiklik ve demokrasi tamamen İSLAM’a ters kendilerinin laik ve demokrat olduklarını iddia eden kişilere Müslüman denirmi ?

Okudunuz mu?  Namaz kılarken şaşırınca ne yapmalıyız?

2=LAİK birisi fakat müslüman olduğunu iddia ediyor ve kendisiyle namazda kıldım orucunuda tutuyor. Ama bazı zalimleri örnek almış liderim diyor bu konuda sürekli kendisiyle tartışıyorum kendiside çok yakın arkadaşım arkadaşlığımı devam ettireyimmi ?


Yorum: Müslüman Demokratik ve Laik olmak

Şem’a
Bir Müslüman asla islam inancına aykırı bir doktrine inanmaz. Bütün dünyevi görüşleri bu şekilde kıyas edebilirsiniz.

Okudunuz mu?  İstemsizce kötü dualar ediyorum

demokrasi

Bu kategoride yer alan Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman Demokratik ve Laik olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.