Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölünün geldiğini görmek

Rüyada ölünün geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
ölünün bize gülmesi neye isarettir
Ruyamda sürekli ölen bir arkadaşimi goruyorum her gun onun için dua edip yatiyorum ama genellikle mezar tasini goruyorum bir keresinde de bana guldugunu gördüm bakip guluyordu. Baska bir gun de icime niyetimi almistim mezarina gitmek için ama gidemedim rüyamda ona bak sozumu tutum mezarina geldim dedim ama gidemedim bir kaç gun sonra gittim ama sonrasinda yine mezarini gördüm rüyamda. Bu neye isarettir Bi tahminde bulunabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

Yorum: Rüyada ölünün geldiğini görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu tür rüyalar o kimseyi özlemeye, unutmadığına ve düşündüğüne işaret eder. Çok özel bir anlamları olmaz. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. En doğrusunu zaten ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada ölünün geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
s.a (yaklaşık 3 ay önce 17 yaşındaki yiğenim vefat etti.). bu olaydan ortalama 15 gün sonra vefat eden yegenimin kardeşi rüyamda ölüyor ve sonra tekrar diriliyor.
bu gün ise babam rüyamda ölüyor ve öldükten bir ay sonra mezarından çıkıp eve geliyor bunu duyan herkes babamı ziyarete geliyor çok kalabalık ve sonra tekrar fenalaşıyor sonra uyandım
not:rüyamda ölen yiğenim ve babam gerçek hayatta sağlar
bu rüyalar beni çok etkiledi acaba anlamları nedir

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş insanın kendi bebek torununu öldürmesi

Yorum: Rüyada ölünün geldiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin hayatında, iş hayatında ve özel hayatında mutlu gelişmelerin meydana gelmesi üzerine çevrenizdekilerin dikkatini çekip üzerinde toplayarak dedikodunuzu yapacakları anlamına gelir. Tabi daha iyisini Allah bilir.


rüyada ölünün ziyarete gelmesi, Ruyada olunun kapiya gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada orman mantarı görmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölünün geldiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.