Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
sizden6
Abone

Gusülde suyun üzerimizden akması yeterli midir?

Gusülde suyun üzerimizden akması yeterli midir?

qqwe55
Selamın Aleyküm abilerim ben 15 yaşında bir kardeşinizim gusülüm farzı bile olsa uzun sürüyor oraya su gitmedi vs.vesvese geliyor heryerimi ovalama ihtiyacı duyuyorum peki ben suyum altında dursam su heryerime aksa kıl saç olan yerlerimi ovalasam guslüm kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Günlerce cünup gezmek

Yorum: Gusülde suyun üzerimizden akması yeterli midir?

Şem’a
Önemli olan her yerin ıslanmasıdır, ovalamak sünnettir farz değildir.


Yorum: Gusülde suyun üzerimizden akması yeterli midir?

qqwe55
Teşekkür ederim hocam


gusül abdestinde suyun üzerimize fışkırması, vesvese

Bu kategoride yer alan Uyandığım da neredeyse her gün ıslaklık oluyor termidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde suyun üzerimizden akması yeterli midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.