Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Neye dokunsam kırılıyor dökülüyor ne yapsam olumsuz oluyor?

Neye dokunsam kırılıyor dökülüyor ne yapsam olumsuz oluyor?

zeugma
selamün aleyküm hocam size biraz kendimden bahsetmek istiyorum: geceleri beni çok korkutuyolar bazen bir gölge görüyorum aniden yok oluyor sanki takip ediliyorum icimde sürekli bir karartı bıkkınlık. zamanında büyük hatalar yaptım hak yedim zina yaptım ama bunlaı yaparken Allahtan da korkuyodum namazımı niyazimi ede ediyodum. Bizim evimizin altı mezarlikmis önceden bizim evde sürekli bir huzursuzluk benim ailemin hiç bir isi düzgün gitmiyor aile apartmanimiz var ve bizi cekemeyen çok evde herkes gergin ama evden disari ciktigimizda herkes sakin ayrica hangi bayanla ciddi sekilde görüssem hep olumsuz yanit aldim hocaya da gittim bana ve aileme büyü yapildigini söylediler evlenmek istiyorum evlenemiyorum bir söz vardır kimi sevdiysem evlendi diye aynısı bende oluyor hocam ne yapmam lazim nasıl yol izlemeliyiz tekrar hocaya mi gitmeliyiz yoksa bu durumdan kurtulabilmek için kendi yapabilecegimiz seyler var mi aklim çok karisti

Okudunuz mu?  Namaz kılamıyorum elim ayağım titriyor

Yorum: Neye dokunsam kırılıyor dökülüyor ne yapsam olumsuz oluyor?

NurIsik
Selamun aleyküm kardesim,

Ilk önce kendinizi dualarla mesgul edin:
Ardiardina 3 kere Ihlas, 3 Kere kuleuzubirabbinas, 3 Kere kuleuzubirabbilfelak oku. Peygamber Efendimizede bolbol salavat getir. Daraldigin zamanda, "Ey Bedir ehli" veya "Ey Uhud ehli" diye mübarekleri yardimina cagirabilirsin, hemen yetisirler.

Okudunuz mu?  Yılbaşı günü hindi yemek caiz midir ?? değil ise bir gün önce yesek sorun olur mu ?? ve yılbaşını kutlamak günah mı ???

Gecmiste günahlariniz olabilir. Yukaridaki sorunlar, sizin basiniza bu günahlardan dolayi geliyor olabilir. Allah (c.c.) sizi en doğru yola iletmek, ve sizi kendisine yaklastirmak için, sizi bu tür sorunlarla dürtüyor, bir nevi duaya, tevbeye tesvik etmek istiyor. Allah (c.c.) sizden tevbe edip, günahlarinizdan arinip, ebedi Cenneti, mutlulugu ve saadeti kazanmanizi istiyor. Allah (c.c.) yarattigini sever, bu yüzdende Rahman ve Rahim oldugu için size aciyor. Annenizi, babanizi ve onlarin merhamet ve sefkatini yaratan odur. Anneniz ve babaniz sizi bir gün terk edebilir, kapidisari edebilir, acimayabilir. Fakat Allah (c.c.) en merhametlisidir. Siz günah islesenizde, yinede size çok aciyor ve seviyor. Ne bu dünyada nede öbür dünyada aci cekmenizi istiyor. Sabredin, dua ve namaza devam edin. Zina gibi büyük kebair günahlardan elinizi cekin. Bu günahlari terk ederseniz, o gecici, yalanci sevklerin yerine Allah (c.c.) size hakiki sevkler ve nice kapilar acacaktir. Kalbinizi SIKINTI yerine huzur dolduracaktir. Ömür cabuk geciyor, hiç uzatmadan hemen tevbe etmenizi tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  Ben bu günahı yapmayacağım demek yemin hükmündemidir ?

Allah’a emanet olunuz


neye dokunsam o kiriliyor, evde sürekli birseyler dokuluyor

Bu kategoride yer alan Kaza Namazlarında Sadece Farz mı kılınır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neye dokunsam kırılıyor dökülüyor ne yapsam olumsuz oluyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.