Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden94
Abone

Çalıştığım yerde yerlere hep yiyecek kırıntıları dökülüyor ve basılıyor ne yapmalıym

Çalıştığım yerde yerlere hep yiyecek kırıntıları dökülüyor ve basılıyor ne yapmalıym

hayırlısı23
Merhaba bir pizza dükkanında çalışmaktayım, pizzaya eklenen baharatlar atılırken (cheddar, kekik, pul biber vs.) hep yerlere dökülüyor.. Yerlerde hep pizza hamuru kırıntıları oluyor ve o tempoda üstüne basıp geçiyoruz farkında olmadan. Bunun günahı nedir, yerler sürekli yiyecek kırıntıları dolu bu konuda kim mesul olur, yiyeceklere basmak günah mıdır?

Okudunuz mu?  Cuma namazı evde kılınırmı

Yorum: Çalıştığım yerde yerlere hep yiyecek kırıntıları dökülüyor ve basılıyor ne yapmalıym

arifselim
Merhaba kardeşim.

Fırın ve mutfak gibi ortamlarda çalışan kimselerin kednilerini tamamen bu şeylerden koruması nerdeyse mümkün değildir. İstemeden olan bu tür basmalardan dolayı bir günah olmaz. Yeter ki kasıtla bu nimetler yerlere atılmamasıdır.

Bu kategoride yer alan Kalp neden sol tarafta? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çalıştığım yerde yerlere hep yiyecek kırıntıları dökülüyor ve basılıyor ne yapmalıym Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.