Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Yatılan yerde yemek kırıntıları olursa cin musallat olur mu?

Yatılan yerde yemek kırıntıları olursa cin musallat olur mu?

Svvl
Merhaba, merak ettiğim bir konu var. Yatılan yerde yemek kırıntısı olursa cinler mi musallat olur?? Bir kişiyle kanepede tarhana yiyorduk,o kanepeye oturuyordu gerçi, ben yerde oturuyordum. O kanepede yattığımı, dikkat edip dökmemesini söyledim hatta o kalktıktan sonra kanepede oturulan kısmı elimle temizlemeye çalıştım. Üzerine de çarşaf sereriz ama korkunç olur cin musallat olursa.

Okudunuz mu?  Ölüm korkusunu yenmek için dua

Yorum: Yatılan yerde yemek kırıntıları olursa cin musallat olur mu?

arifselim
Merhaba. Böyle bir şeyden dolayı cin musallat olur sözünün aslı yoktur. Bu uydurmadır. Elbette yemek adabına böyle bir yerde yemek yakışmaz ve hijyenikte olmaz. Ama bu sözün aslı yoktur.

Bu kategoride yer alan Kuddurü duası hakkında bilgi istiyorum yardım edermisiniz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yatılan yerde yemek kırıntıları olursa cin musallat olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.