Anasayfa
9 Nisan 2023, 3:35
missa07
Abone

Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?

Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?

Kayıtsız Üye
Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?


Cevap: Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?

Desert Rose
Görmediğimiz ve bilmediğimiz bir canlı türle karşı karşıya bulunmaktayız. Şu halde, geriye onları da bizi de yaratan Allah’a sığınıp onların şerlerinden ve yapabilecekleri kötülüklerden korunmak kalıyor. Bunun da bir tek yolu var: Dua ve Münacatlar. Zaten normal olarak hayatımızın bir parçası olması gereken dua ve münacat aynı zamanda bizi Allah’a yakınlaştıracağı için, cinler ve şeytanlar da yakınımıza sokulamayacaklardır. Çünkü onların da bizim gibi gurupları, cemaatleri ve teşkilatları vardır. Bizim dualarımızdan şüphesiz onların hayırlıları da istifade edecekleri için, rahatsızlık vermek isteyenlere karşı onlar da kendi içlerinde mücadeleye girişecekler ve kötüleri engellemeye çalışacaklar, hatta savaşacak ve cezalandıracaklardır. Bu sebeple dua ve münacatın cinlerden ve şeytanlardan korunmada önemli bir yeri vardır.

İnsan günlük hayatında abdestli bulunması halinde, onlardan kısmen korunacağı gibi, buna namazı ve diğer duaları da ilave ederse, korunma hususunda kendini biraz daha sağlama almış olacaktır.

Hâris el-Eş’ari (r.a)’den nakledilen bir hadisi şerifte Rasülullah (s.a.v)’in şöyle buyurduğu rivayet edilmektedir: …Allah size, Allah’ı zikretmenizi emretti. Bunun da misali, peşinden hızla düşmanın geldiği bir adamdır. Bu adam muhkem bir kaleye gelip, düşmandan kendini korur. Kul da böyledir. Şeytana karşı kendisini sadece Allah’ı zikretmekle koruyabilir. (Tirmizi, Emsal, 3, (2867)
Şimdi bu hususta Efendimiz (s.a.v) ve ashabının okuduğu dualardan örnekler takdim etmek istiyoruz.

Euzü – besmele
Bu konuda Kur’an-ı Kerimde şöyle buyurulmaktadır: Şayet sana şeytandan bir kışkırtma (şeytani bir dürtü) gelecek olursa, hemen Allah’a sığın. (41:36.) Yani, Euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racim de. Bununla beraber, Müminün suresindeki şu ayetlerle de Allah’a sığınmak yerinde olur:

Rabbi euzü bike min hemezeti’ş-Şeyatin ve euzü bike Rabbi en yahdurun Yani; Rabbim, şeytanın kışkırtmasından sana sığınırım ve onların benim yanımda bulunmalarından da sana sığınırım. (23:97-98.)

Eve girerken
Besmele ilgili olarak Cabir (ra)’den rivayet edilen başka bir hadis ise, evlere girerken ve yine yemek yerken Besmele çekmenin önemine işaret ediyor: Rasülullah (s.a.v) buyurdular ki: "Kişi evine döndüğü zaman içeri girerken ve yemek yerken Allah’ın adını zikrederse, şeytan (avenelerine): Size burada gecelemek de yok akşam yemeği de yok! der. Ama kişi, eve girerken Allah’ı zikreder fakat akşam yemeğini yerken zikretmezse, şeytan (avenelerine): "Akşam yemeğine kavuştunuz ama burada gecelemeniz mümkün değil! der. Adam eve girerken ve yemeğe başlarken "Bismillah!" diyerek Allah’ı zikretmezse, şeytan (avenelerine): Yemeğe de yetiştiniz, yatmaya da! der. ( Müslim, Eşribe, 103, (2018); Ebu Davud, Et’ime, 16, (3765).)

Okudunuz mu?  Küfür edenin hali ne olur

Evden çıkarken
Eve girerken okunan Besmele, şeytanın şerrini bizden ve onu da evden uzaklaştırdığı gibi, insanın sokağa çıktığı zaman da korunmaya muhtaç olduğu açıktır. Bunun içinde Euzü-Besmele çekilir. Ancak, Resulullah (s.a.v), sokağa çıkarken sadece Euzü – Besmele ile yetinmemiş ve ayrıca dua etmiştir. Bu konuda Enes (r.a)’den nakledilen hadisi şerifte, Hz. Peygamber (s.a.v)’in şöyle buyurduğu rivayet edilmektedir:
Evinden çıkınca kim: Allah’ın adıyla, Allah’a tevekkül ettim, güç kuvvet Allah’tandır derse kendisine: İşine bak, sana hidâyet verildi, kifâyet edildi ve korundun da denir, ondan şeytan yüz çevirir. ( Tirmizi, Daavât, 34, (3422)

Bakara suresi: ayetü’l-kürsi ve amene’r-rasülü
Konumuzla ilgili olarak, Ebu Hüreyre (r.a)’den nakledilen bir hadisi şerifte, Rasülullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: Evlerinizi kabirlere çevirmeyin, içerisinde Bakara suresi okunan evden şeytan kaçar. ( Müslim, Misâfirin, 212, (780)

Başka bir hadisi şerifte ise bu iki ayetin, Bakara suresinin son iki ayeti olan Amene’r-rasülü olduğu açıklanmaktadır.(Tirmizi, Sevabu’l-Kur’an, 4/2882)

Uyumak için yatağa girince
Resul-i Ekrem Efendimizin yatağa girdiği zaman okuduğu çeşitli dualar vardır. Bu konuda Büreyde (r.a)’den nakledilen bir hadisi şerifte Hz. Peygamber (s.a.v), şu duayı tavsiye buyurmuştur:
Ey yedi kat semânın ve onların gölgelediklerinin Rabbi, ey arzların ve onların taşıdıklarının Rabbi, ey şeytanların ve onların azdırdıklarının Rabbi! Bütün bu mahlukâtının şerrine karşı, beni himâye et! Et ki, hiç birisi, üzerime âniden saldırmàsın. Senin koruduğun aziz olur. Senin övgün yücedir, senden başka ilah da yoktur; ilah olarak sâdece sen varsın. (Tirmizi, Daavât, 96, (3518).)

Uykuda korkunca
İmam Malik’ten rivayet edildiğine göre, Hâlid İbnu Velid (r.a), Hz. Peygambere: Ben uykuda iken korkutuluyorum. (Ne yapmamı tavsiye buyurursunuz?) diye sordu. Hz. Peygamber (s.a.v) ona şu duayı okuması tavsiyesinde bulundu:
Allah’ın eksiksiz, tam olan kelimeleri ile Onun gazabından, ikabından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve beraberliklerinden Allah’a sığınırım! de! (Muvatta, Şiir, 9, (2, 950).)

Helaya girerken
Tuvaletlerin, çöplüklerin, hamamların, kabirlerin, harabelerin cinlerin ve şeytanların meskenleri mahiyetinde çok uğradıkları ve konakladıkları yerlerdir.
Rasülullah (s.a.v) kazâyı hâcet için helâya girdiği zaman şu duayı okurdu:
Allahümme inni euzü bike mine’lhubsi ve’l-habais. (Allahım, pislikten ve (cin ve şeytan gibi) kötü yaratıklardan sana sığınırım. (Buhâri, Vüdu, 9)

Tekbir, tesbih, tahmid
Namaz tesbihatı, camide ve namaz kıldığımız herhangi bir yerde yapılabileceği gibi, yolda-sokakta yürürken, araç kullanırken; yatakta ve uyumadan önce de yapılabilir. Kuran-ı Kerimde de bu konuya işaretle; Onlar, ayakta iken, otururken, yanları üzere yatarlarken Allah’ı zikrederler ve göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler… (Al-i İmran, 3/191.) buyurulmaktadır.

Tesbihat, hiçbir vakit terk edilmemeli ve nerede olursa olsun mutlaka yapılmalıdır. Nitekim Hz. Peygamber, şeytanın namazda kişiye günlük işlerini hatırlatıp vesvese verdiğini ve namazı alelacele kıldırıp tesbihatı yaptırmadan işine gücüne daldırdığını veya uyuttuğunu anlatıyor.

Okudunuz mu?  Kocamda vesvese var sürekli şüphe halinde

Lâ ilâhe illallâhu vahdehu la-şerike leh,
Bu da yine, dua makamındaki namaz tesbihatından birisidir.
Peygamber Efendimiz, Ebu Hureyre (r.a)’den nakledilen hadisi şerifte, şöyle buyurmaktadır:
Her kim: ‘Lâ ilâhe illallâhu vahdehu la-şerike leh, lehü’l mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadir’ duasını, bir günde yüz kere söylerse, kendisine on köle âzat etmiş gibi sevàp verilir, ayrıca lehine yüz sevab yazılır ve yüz günahı da silinir. Bu, ayrıca üç gün akşama kadar onu şeytana karşı muhafaza eder. (Buhâri, Daavât, 54)

Şeytanın telkinlerine karşı ihlas suresi
Bir hadisi- şerifte şeytanın bir vesvesesinden söz edilmiş ve buna karşı ihlas suresinin okunup sol tarafımıza doğru üç defa tükürmemiz tavsiye edilmiştir.

Muavvizeteyen (Nas ve Felak sureleri)
Cinlerin şerrinden kurtulmak için de, Hz. Peygamber (s.a.v)’in, Felak ve Nas Surelerini okuduğu, ashabına ve bizzat Hz. Aişe validemize de okumayı tavsiye ettiği bildirilmektedir.

Hz. Âişe (r.a)’den rivayet edilen bir hadis şöyledir: Hz. Peygamber (s.a.v) yatağına girdiği zaman, ellerine üfleyip Muavvizeteyn’i ve Kul hüvAllahu ahad’i okur, ellerini yüzüne ve vücuduna sürer ve bunu üç kere tekrar ederdi. Hastalandığı zaman aynı şeyi kendisine yapmamı bana emrederdi. (Buhari, Fezâilü’l-Kur’ân, 14)
Arif Arslan


Cevap: Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?

Kayıtsız Üye
Korunma dualarını okuyalım


Cevap: Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır?

Kayıtsız Üye
Slm hocam benim arkadaşı ma cin gelmiş diyorlar çok hocalar a götürdük dua ediyorlar acaba cin nasıl içinde çıkar saygılar


Şema
musallat olan cinlerden nasıl kurtulunur
< cin nasıl içinde çıkar >
Kuran okuyarak ve kulağına ezan okuyarak çıkar.


Kayıtsız Üye
Selamün aleykum beddua eder ede isyan eden edeseytan musallat olmuştur.Yalandandanda olmuştur.Tövbe et şeytan gidecek kusma yada vb yollarla… eski günahlarına tövbe et.Yemin kefaretinden girer.Kefaret orucarindan girer.Yalanci olmqnda girer.Şirk kosmandan gikrer .Allaha isyan etmenden girer. Ana babaya isyan Allah’a isyandır bundan girer.Zina işlemiş olmadan girer diye biliyorum.Bunlara tövbe etmelisiniz şeytan muhakkak bedeninden çıkacaktırVeya uzsrinde adak varsa yada soyundan yapılmamış adak varsa bunlardan girer.Sana sirayet eder.Ben yasadimı bunları herkese anlatmak istiyorum.Sürekli lamba kapati p acmami derswin Sürekli oturup kalkmak dersin ne delilik varsa yapmıştım.Nasuh tovbesi yap kurtulursunuz.Erol tangut yaz internetten videoları seyret.Anlarsın ne dediğini kardeşim şeytan Musallat olmuş sana yada herhangi bir cin her neyse işte.Ama korkma onlardan Seni Allah kendine yaklaştıriyor sana günahlarını hatırlatıyor ahirete böyle gitme diye sukretmlisin.


Kayıtsız Üye
Belirli cisimler ve insana benzeyen varlıklar gören hatta bu kişilerle ilişkiye bile girebilen ve ayrıca gelecekte yaşayacağı şeyleri gören bir insan için ne yapılabilir

Okudunuz mu?  Eüzü bi kelimatillahit tammati min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh duasının devamı

Kayıtsız Üye
aynı durumla yakın akrabam karşı karşıya konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim 🙁


Kayıtsız Üye
Hocam benim vede arkadaşımın içinde iblis var ve burda hocaya gidiyoruz sürekli okuyor kulaklarımıza ezan okuyor fakat çıkmıyor şimdi ise sadece incir ve zeytin yiyoruz napmamiz gerekir yardımcı olabilirmisiniz


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam yeğenim gayet normal konuşan ve fazlasıyla akıllı bir cocukken iki buçuk yaşında artık konuşmamaya ve değişik hareketler ağlamaya başladı çok hocalara goturduk musallat dediler ne yapalım hocam o daha çocuk 5 yaşında


arifselim
– İnsanın içine şeytan veya cinlerin girmesi çoğunlukla yanlış bilgilerle değerlendirilmektedir. Şayet ilim sahibi bir insan böyle bir durum var demişse bundan kurtulmak için kuran okunması ve kulağına ezan okunması ile birlikte o insanı Allah’ın izniyle terkeder.

– Aleykum selam kardeşim. İlk öce yeğenini bir uzman doktora götürmelisiniz. Bunun cin musallatı olduğunu bilmek için alim ve takva sahibi bir kimseye gösterilmelidir. Sanırım büyük ihtimalle korktuğu br şeyden bir şok geçirmiş olabilir. En doğru cevabı doktorunuz verir. Geçmiş olsun.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm 5 yaşındaki bir cocuğun musallat yaşamasının nedeni anne ve babasının yaptığı hatalar nedeni iledir burada çocuğa değilde anne babaya bakılmalıdır. konuşan bir çocuğun daha sonra konuşmamasına neden olan musallat örnekleri okuma yazmayı unutturan musallat örnekleride vardır geçmişte tecrübe ettiğim.


Kayıtsız Üye
banada musallat oldular başta korkmamanız gerkiyo kesinlikle cenabet(cünüp) dolaşmaın felak suresi ve nası okurken ezu besmeleyle başlayıp okuyun hemen geçmesede geçıor başıma glen olaylarda tanık oldum


Kayıtsız Üye
okunan surelerin illa arapça olması gerekmiyo eğer sure bilmiosanız kendi dilinizlede Allah’a dua edebilirsiniz Allahım sana şeytanın iblisin şerriden sığınırım iye örnk


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar, belki kendinize yakıştırmayabilirsiniz ama; ‘musallat’ yaşıyor olabilirsiniz..

Halk arasında yöreden yöreye değişen fakat genel olarak; şeytan çarpması, çarpılma, cinlenme, içine cin girmesi diye isimlendirilen musallattan bahsediyorum.

MUSALLAT; İnsanların kendi işlediği büyük günahlarından, samimi ve doğru tövbesi yapılmayan, aksine vazgeçilmeyen süreklilik arzeden diğer hata, kusur ve günahlarından güç, ruhsat ve yetki alarak insanların bedenine sirayet edip yerleşen ve kişinin ruhuyla beraber o bedende yaşamaya başlayan negatif enerjilerdir yani şeytani veya cinni varlıklardır.

Bunlar bedeni tamamen ele geçirinceye kadar, bedende güçlenmek için -ki günahla beslenirler- her yolu dener ve kişiye her oyunu oynayarak, tuzaklar kurarlar. Bu sırada kişinin düşkün olduğu günah ve zaaflarını, korkularını, takıntılarını kullanarak; vesvese, kabuslu rüyalar, sadece kişininin gördüğü korkunç sesler ve görüntülerle paranormal olaylar yaşatırlar. Hedef; kişiyi delirtene kadar zihnen zehirlemek, ayrıca şahsa daha çok günah ve daha büyük günahları işletmek..

Okudunuz mu?  İbadetle ilgili temel ilkeler

Böylece vücudun tam hakimiyetini sağladığında intihar ettirmek..yani imansız, inançsız, küfür içinde ölerek Cehennneme gitmesini sağlamak.. Tek hedef bu.. Baş düşmanları olarak gördükleri adem ırkını cehennemlik yaparak intikam almak.. Süreç ufak tefek farklarla aşağı yukarı böyle işliyor..

ÇARE; siz daha olayın başında olabilirsiniz, saydıklarımın bir çoğunu yaşamamış da olabilirisniz Fark etmez.. Dua edin ki, farkına vardınız.. Bu işi bitirecek olan ne muskacılar, ne büyücü sahtekarlar, ne ayet yazılmış kağıtlar veya okunmuş sulardır..Sakın ola ki bunları denemeyesiniz daha artar yaşadıklarınız..

TEK ÇÖZÜM; DOĞRU ve SAMİMİ TÖVBE.. kişi kendi yakın ve uzak geçmişine bakıp ve tarayacak, hangi hataları işlemiş veya hala işliyor olabilirse bulmaya çalışacak (asağıda parantez içinde örnekler verdim).. Bunları tespit edip, tamir edecek.. Sonra bütün ruhuyla ve kalbinden gele gele, bütün hücrelerinde hissederek, ciğeri yanarak ve de gözyaşları içinde Yüce Allah’a tövbe ve pişmanlığını ilan edecek .. Kurtulana kadar devam edecek.. bakalım o aşağılık varlıklar tutuna bilecekler mi.. Hiçbir sözlü ve fiili hatayı ihmal etmeden analiz edip doğru günahı bularak doğru ve eksiksiz tövbe ile telafi etmek önemli.. Tövbeler yapılacak, yenilmiş haklar varsa iade edilecek, helalleşilecek, özürler dilenecek ve hayır duaları edilecek..

(( şirk, isyan etme, tek taraflı yada karşılıklı lanetleşmeler, iftira, gıybet, beddua alma ve etme, hak yeme, Allah’a karşı söz verilip yerine getirilmeyen adaklar ve yeminler, anne baba hakkını çiğneme, dil ve el ile onları incitme, saldırma ya da karşılık verme, alkol, faiz, zina ve diğer cinsel günah çeşitleri, eksik gusül, insanları kınama, şükürsüzlük, günahını günah olarak görmeme veya kendini temiz görme vs. ))

Aklıma gelenler ve önere bileceklerim bunlar.. Allah kurtarsın..
(Bir çok yolu denemişsinizdir, bir kere de tövbe yolunu deneyin, ne kaybedersiniz.. sonuçta musallat bir beladırdır, musibetdir ve de kendi günahlarımıza ceza ve ikaz olarak gelir.. O zaman günah gidince, musibette gider.. Tövbe yapılıp, yaratıcı tekrar hatırlandığında, belanın görevi biter..)

Eğer kendi başına halledemez de bulamazsanız, sadece bu kısım için yardım alacağınız adres; Sayik Erol TANGUT ve yetiştirdiği diğer sayiklerdir..Kendisi, Sayik, metafizik uzmanı, spiritüalist, parapsikolog gibi ünvanlarla anılır.
Asla medyum, falcı, büyücü, büyü bozan hoca, cinci hoca, muskacı, hüddam veya rukyeci gibi sahtekar ve şeytan ortağı insanlarla karıştırmayın. Yıllarca en meşhur hastanelerde, en meşhur proflarla , tedavilerle, ilaçlarla çözüme ulaşamayan ve onlarca en tanındık cinci muskacı hocalara gidip her yolu deneyen, sonuç itibariyle sağılığını, yıllarını ve milyarlarca parasını kaptırıp şifa bulamayan hastalara nasıl yardım ettiğini, bu kıymetli insanın ve yaptıklarının ne olduğunu bilmek isterseniz, internet yeter de artar..

Okudunuz mu?  Kaç çesit salavat vardır

Kayıtsız Üye
Rahatsız bir abimiz var yemek yerken ellerini yemeğin içine sürüyor sonra yedirenin boynuna dudaklarına sürüyor normaldede ellerini sürekli bir yerlere sürüyor ona birşeyler görünüyor sanırım doğuştan zihinsel engelli ama 15 yıl öncesi böyle değildi sonradan oldu Doktorlar da hocalarda çare bulamadı annesi de yeni vefat etti şimdi biz ilgileniyoruz ne okursam iyi gelir .


Kayıtsız Üye
Böyle cinlenme, musallat gibi olaylarda okunacak bir tek şey var. Bilimsel kitaplar, dergiler. Nature, national geographic gibi yayınları okuyun ve insan olun. Aylık 15 tl paraya kıyıp kablo tv veya digiturk yada dsmart filan alın, belgesel izleyin. Beynini kullanan insanların yaşadığı ülkelerde neden cin min musallat olmuyor öğrenin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam dun gece benim sevgilim icti ve gecede yola cikinca tuvaletini atmaya indi oda ormanliginin içinde oldugu için carpildi galba ve olan oldu ondan sonra eve zor geldik beni oldurmeye calisti ve beni dusmani olarak gorup durdu bir dakika kendine gelip geri donusuyodu o haline ve bende durduramadim eve geleseye kadar ben o kisi degilim baskasiyim deyip durdu Allahi inkar ediyodu çok korktum hocam kendim de korku içindeyim artik onu gordukce o yasadiklarimiz olaylar goz onume geliyor icimdeki korku gitmeyecek ona napabilirim bide karanlikta yatamaz oldum o olaydan sonra ve gece onu eve getirdigimde ailesi okuyup durdu uzerine ve gece bir hoca getirdik okumasi için içinde pislik cikti bir sure sonra ama korkuyorm yine gelmesinden bunun caresi nedir hocam
Tskrl iyi gunler


arifselim
Merhaba. Yerdeki yarıklara ve özellikle de gece vakti ile yarıkların içine tuvaletini yapmak bu yüzden mekruhtur. Onun durumu seninle bir ilgisi yoktur senin korkmana gerek yoktur. İlim sahibi bir hocanın ona okumasının faydası olur Allah’ın izniyle.


sevda 34
bu konu insanların en çok suistimal edildigi konulardan biridir.geceleri yatamıyordum.ses duymalar,garip garip şeyler görmeler,yorgunluk,işlerimde aksamalar,vesveseler,namaz kılarken bunalmalar baş agrıları,kuran okudugumda uyku hali özellikle son zamanlarda bayılmalar olmaya başlamıştı,yalnız kalmak istiyordum ve kimseye tahammül edemiyor etrafa saldırmak istiyordum.kendim senelece yaşadım bunu onlarca muskalar yazıldı.okunmuş sular, tedavi adı altında kısas yapıyoruz diyerek yüzlerce sopa ile dayak yemek yok gittigim hocaların manevi yardımcıları varmış hepsi hikaye hiç biri bir şey yapamıyor.hatta dahata beter hale getirdiler beni.tövbe ettirip kısas yaptıgını iddia eden birinde kendi paramla dayak yedim ya var mı böyle bir şey. internette olsun tanıdık vasıtası ile olsun ulaşmadıgım hoca kalmamıştı.
en son internetten buldugum ömerrukye diye birini kuranla tedavi yaptıgı yazdıgı için sitesinde aradım.hiçte umudum yoktu ararken.sıkıntılı oldugumu neyimin oldugunu bir bakarmısınız dedim. annemin ismini söyledim bakım yapsın diye ama aldıgım cevap farklı oldu.bacım ben cinci degilim.bakım yapmak caiz degildir bunu cinci ve büyücüler yapar.siz kendinizi bu şekirde nasıl bir tehlikeye attıgınızın farkında degilsiniz. kesinlikle kimseye anne ismi resim vs. vermeyin dedi. musallat,büyü,nazar manevi sıkıntınız ne olursa olsun tedavisi muska,vefk vs. değil kuran iledir dedi.taminimce yarım saatten fazla sürdü konuşmamız.detaylı olarak bilgilendirdi.babamla konuşup ömer hocaya gittik.yaptıgı tedavi sadece kuran okuyarak yapıyo.kuran okumaya başladıgında bedenimde uyuşmalar kendiliginden kolum bacagım hareket etmeye başladı şaşırdım kaldım.nedenini sordugumda ise cinler benden,sizden,falanca hocadan filanca şehyten korkmaz, onların tek korktugu Allah kelamı kurandır.kuran okundugunda zarar görüyorlar dedi.seansları 3-4 saatten kısa sürmüyor.her zaman bu kadar uzun mu sürüyor diye sordugumda ise 20 dakika yapanlarda var.bu tedavinin ismi rukyedir.olması gereken en az süre 3 saattir.daha kısa yapanlar ise tamammen ticari maçlı yapmaktadır.türkiyede rukye ücreti seans başı alındıgı için bir çok kişinin işine geliyor seansı ne kadar kısa tutarlarsa hasta o kadar çok seansa gelip o kadar çok ücret ödemek zorunda kalıyor.onun için rukyecilerin bir çogu 20-30 dakikalık seanslar yapmaktalar dedi.
malesef her işin bir sahtekarlıgı oluyor.Allah ömer hocamdan razı olsun.hiç bir sıkıntım kalmadı artık.

Okudunuz mu?  Örtü beni boğuyor

sıkıntısı olanlar googleden ömerrukye yazarak ulaşabilirler.


Kayıtsız Üye
hocam sabah ezanıyla birlikte kalktım sanki onlar musallat olmuş gibi hissediyorum öyle fısıltı görme gibi şeyler olmuyo sadece korkuyorum geriliyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim


Kayıtsız Üye
kızıma cin musallat olmuş kocasıyla arasını açmakta kocasına şidet uygulamaktadır


rana
Sizin yapabileceğiniz Âyetelkürsi ve Felak/Nas okumak olabilir.
Ayrica tippi yardim alabilirsiniz, belki size öyle geliyordur.


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bir aydır bizde bu olaylar la karşı karşıyayız .Çok şükür rabbime üç gündür kurtulduk .Çok kuvvetli bir dede var üstelik para da almıyo .Allah rızası için yapıyo .Bana ulaşın size Allah rıza sı için yardım edeyim .Hocanın adresini falan aldım


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz Allah aşkına .. hocam sülalemizde annem tarafta uğrak var şimdi hocadan geldim bana bişeyler yazdı ama içimde kuşku korku var bir yazı verdi arapça suya koyup her gün içicem nasıl anlayabilirim bir zararı olmadığından


Kayıtsız Üye
Bana ve üç aylık bebeğime musallat oldu naptıysak iyileşemedik bize çare lütfen eşimlede ayrılma aşamasına geldik bu yüzden


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar musallat veya başka türlü manevi sıkıntıları olanlar için kesinlikle Ali Özcan Hoca nın kitabını öneririm. kitabında kendiniz yapacağınız bir sürü uygulama var. ben kitabı yeni bitirdim. kendi sorunuma uyan terkibi İnşAllah uygulamaya başlayacağım.


Kayıtsız Üye
Gerçekten zor durumdayım ve maddi imkanım yok denecek kadar az banada dede hakkında bilgilendirirseniz Allah razı olsun derim herşeyin hayırlısı Rabbimdendir.


Kayıtsız Üye
Hocam bana musallat oldular sanki çok kötü rüyalar görüyorum başka belirtilerde var sabah uykuyla uyanıklık arasunda tuhaf şeyler yaşıyorum bir sürü nas suresi okuyorum geçiyor ama korkuyorum ne yapmam lazım

Okudunuz mu?  Her şeyin en iyisini istemek

Kayıtsız Üye
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun inşAllah tekrarlanmaz ben denizlide duruyorum benim bir arkadaşim var yaklasik 2 hafta önce bu belirtiler başladi dün ve bugün iyice agirlaştı kendini asmaya kadar dün 10 dakka daha gitmesem yanina belkide simdi yaşamicakdi tuvalette ipi falan hazirlamiş oturmuş kafayi sallayip duruyordu Allah’a şükür yeltenmeden yetiştim sizden ricam tanidiniz bildiniz hoca varsa bu illetlerden bizi kurtaracak yardımcı olursaniz Allahim sizden razı olsun


Kayıtsız Üye
Hocam benim abime Çin musallat olmuş diyor cinci. hocam karşı komşu da da varmış bu bayan evli ama abimi görünce dayanamıyor muş hocam bir cevap verin Allah rızası için hocam bu arada abimde dışı karşı komsedayla erkek cini var diyor hocam bir bilgilendirin bizi


ACİLSERVİS
Hoca dediğin kişiler cinci değil. Cin işleriyle uğraşan da hoca değil. Zaten işin ehline götürmüşsün ve sana bilgi vermiş ne olduğunu madem biliyor sorunu da onun çözmesi gerekir.
Biz bu işleri bilmeyiz.


Kayıtsız Üye
Kardeşim oyüzden en klas korku filmleri o batılı ülkelere ait akıllı olun cin ve şeytan insan ayırt etmiyor dua edinki kurtuluşa eresiniz


Kayıtsız Üye
Kardeşim ya anne yada baba bedduası olabilir siz ikisi içinde bol sadaka verin niyet ederek tövbe istifrar edin ettirin geçmişte adak olup olmadığını babasından öğrenin felak nas ve ayetel kürsi yi okuyun baktınız olmuyor uzmanından destek isteyin geçmiş olsun


İmam -ı Şibli
İlk önce doktor şart ondan sonra hocalara gidilmeli tabi bazı kendini ilim sahibi sanan hoca larda var her şeye cinlenmis die serkan kiremit var ve bazı ünlü hocalar var onlarada baktirabilirsniz


Kayıtsız Üye
Allah’a sığın ve felak nas ayetel kürsü ihlas kureyş kafürün oku bide cin suresini 30 defa oku


Kayıtsız Üye
hayırlı günler yaklaşık bir aydır vücudumda her yaerimde bana cinlerden saldırı var remen musallat oldular okuyorum herşeyi ama gitmiyorlar ve sürekli taciz halindeler en çok ta geceleri nasıl geldiler nerden musallat oldular bilmiyorum ama bunlardan cocuklarımın haberi olmadan kurtulmalıyım Allahın izniyle lütfen yardımlarınızı ve ne yapmam gerktiğini bana yazarmısınız


Kayıtsız Üye
Canim benim durumumda çok kötü Allah rizasi için banada bu dedenin numarasini verirmisin. Yuvami yikmak üzereler bize büyü yapa yapa musallat ettiler, eskiden çok okuyordum simdi okuyamiyorum uyku veriyarlar gözümü açamiyorum, bu dedeye nasıl ulasirim.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba benim eşime çin musallat olduğunu düşünüyorum, hocam eşimin sürekli bacaklarda uyuşma ve ağrı başında ağrı halsizlik karın ağrısı mide ağrısı bel ağrisi hareket bozuklukları sinirlenme. kızma bayılma ve bayılmalar in artması hocam doktora götürdüm herşey normal hiçbir sıkıntı yok .yardım ederseniz sevinirim

Okudunuz mu?  Müstehcen şeyler hayal etmek günah mı

Hoca
Bütün soru soran kardeşler
Önce doktora gidin bakın tpta tedavisi var ise tedavi olun şayet yok ise o zaman manevi bir durum olabilir, önce düzenli Kuran okuyarak deneyin geçer, şayet geçmedi diyorsanız o zaman güvenilir bir hocaya gidin durumu anlatın


Kayıtsız Üye
Kardeşim yaklaşık iki aydır öyle musallat olmuş diyor hocalar ama geçmedi bazen geçiyor gibi ama tam geçmedi bugünlerde de daha da çok konuşuyor evde durmak isremiyor sürekli konuşuyor geceleri uyuyamiyor sure okumakta zorlanıyor ne yapacağımızı sasirdik ailemin maddi durumu da iyi değil bir kaç hocaya goturduler şimdi bir haftalık bir süreç var inşAllah geçer ama yardımcı olabilecek hoca varsa yrdiminizi bekliyorum çok acil durumu çok kotu ne yapacağımızı bilmiyoruz evde de huzur kalmadı babam da tuhaf oldu anlamadik bir anda çok korkuyorum.


mert5515
Merhabalar iyi akşamlar.Yaşım 16 benim hayatımda yolunda giden şeyler de var ama yolunda gitmeyen şeylerde fazlasıyla var.Çok şanssızım ve işlerim genellikle ters gider.Bir kaç kere karabasan olayı yaşadım.Odada yatarken birden uyandım ama kalkamıyordum , kalkmaya çalışınca da vücudum acıyordu.Ben anladım karabasan olduğunu ve gözlerimi kapatıp açtığımda uyandım kalkabildim.Arkadaşlar geçende bir abim beni aradı ve cinlerle ilgili bir şeyler anlattı.Anlatmamasını söyledim ama anlattı o zamandan beri de iyice belirtiler artmaya başladı.Mesela geceleri titriyorum.Gece kapıyı açınca arkasından bir karanlık gittiğini görüyorum.Tuvalette iken bazen titriyorum.Geçende çok korktum hemen felak,nas surelerini ve internetteki nerdeyse bütün korkunca okunabilecek duaları okudum.İçim çok rahatladı o gece çok rahat uyuyabildim.Fakat geceleri cidden korkuyorum.Geceleri eğer dua okumazsam vücudum terliyor,titriyorum.Kabuslar da görüyorum bolca.Sabahları çok yorgun kalkıyorum hiç enerjik olamıyorum.İşin özü ve kısası benim içimde Cin gibi varlıklar var mı ben öyle hissediyorum.Korkudan beynimin yaptığı oyun gibi zannettim ama öyle değil gibi duruyor.Lütfen bana yardım edin.Hayatıma düzgün devam etmek istiyorum.Namaz kılmıyorum.Okulum sabah 8 den akşam 4 e kadar,eğer bu musallat olayından kurtulmamı sağlıyacaksa namaza da başlarım.Zaten bir aralar namaz da kılıyordum.Sonrasında bıraktım.Cuma namazlarına giderim.Geceleri dua ederim.Fakat bazen nefsime hakim olamayıp malum işlerde yaptığım zamanlar oldu.Bir aralar çok kaptırmıştım kendimi fakat çok şükür nefsime hakim olmayı öğrendim.Lütfen bana yardım edin.İçimde varlık olduğuna inanıyorum.Rukye denen bir şey öğrendim kendime uygulayabillir miyim?Birden uygularsam çok acı çeker miyim vesaire bana yardımcı olmanızı umuyorum abilerim.Tekrardan hayırlı akşamlar.


Omer Faruk
Bir kaç soru sorayım, doğruyu sen bulacaksın, 1- Müslüman mısın? cevabın evet ise gerisini oku, Hayır ise okumana gerek yok. 2- Allah mı güçlü cinler mi? Eğer cinler güçlü diyorsan cin dediğin zayıf yaratıkların etkisinden ömür billah kurtulamazsın ve şirke düşmüşsün demektir. Eğer Allah güçlü diyorsan ki doğru cevap budur, öyleyse Allah’a yalnız iman etme aynı zamanda Allah’tan emin ol. Çünkü iman budur. Felak ve Nas sana yeter sakın cinler dışında anlatılan hiçbir hikayeye, masala inanma. Cin suresinde Allah cinlerin ne kadar aciz varlıklar olduğunu, cinlerin de kendilerine sığınan, kendilerinde güç vehmeden insanlara şaşırdıkları anlatılır. Allah yalan söylemez. Amenna ve saddagna!

Okudunuz mu?  Cefer-i Huldî Hazretlerinin Kaybolan eşaya duası

Kayıtsız Üye
Benim oğlum sinirli ve agresif bir anda parlıyor ağzına geleni sayıyor bide kız arkadaşı var kıza ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Küfrediyor bu ysklaşık iki yıldır böyle bazan çok sakin bazan o kadar sinirli oluyorki sanki başka biri oluyor ne yapabilirim bide kızdan soğutmak istiyorum


Omer Faruk
Doğumundan itibaren islam ile terbiye etmeniz gerekirdi. Allah’ın Rasulü: "Tüm doğanlar islam fıtratı üzerine doğar diyor. Ancak daha sonra ebeveynleri onları, Yahudi Hristiyan veya mecusi yaparlar" diyor. Sakın bu tür kötülük vakalarını cinlere yüklemeye kalkışmayın. Cinler zavallı varlıklardır böyle işlere güçleri yetseydi Şeytan çoktan zaferini ilan etmiş bizim de imtihan vesilemiz ortadan kalkmış olurdu. Allah cinleri CİN suresinde yeterince açıklamış. Unutmayınız, sizin gibi kardeşlerimizi dışarıda aç kurtlar gibi bekleyen cinci hokkabazlar bekliyor. Bu hokkabazlara para kaptırmak istiyorsanız dilediğinizi yapabilirsiniz. Ama Allah’a güveniyorsanız, Allah cinlerden güçlüdür, vesselam.


mert5515
Teşekkür ederim gerekli cevabımı aldım.Geceleri felak,nas okuyorum.Cuma namazına da gittim içim rahat gibi bu aralar. 🙂


Ntc
Esselamu aleyküm
Bu mevzu çok bilinmeyen bir konudur,
Maalesef insanların birçoğu bu tür şeyleri inkar ediyorlar ve bu rahatsızlıkları yaşayanlarla dalga geçiyorlar.
Kardeşler,
Cinler gerçekten vardır ve cinlerden kaynaklanan hastalıklar da vardır.
Çeşitli sebeplerle Cinler insanlara musallat olabilir. Sihir (büyü) sebebiyle olabilir, insana aşık olabilirler, nazar ve haset sebebiyle olabilir vesaire.
Dalga yapılı , enerji bedenli varlıklar oldukları için de insan bedeninin herhangibir yerine rahatlıkla yerlesebilirler ve musallat oldukları hastayı kolay kolay birakmazlar.
Şimdi işin içyüzünü bilmeyen insan diyor ki ; efendim hastaysan doktora git veya şu şu sureleri oku…
1.doktor bu hastalığı çözemez ve günümüz bilimi cin lerin varlığını kabul etmez. Olayı psikolojik vaka olarak algılar ve ilaçlarla tedavi yoluna gider.
2.hasta kişi zaten bu sureleri kolay okuyamaz, okutmazlar. Ancak başka birilerinin hasta üzerine okuması gerekir. Günde şu kadar şu duayı oku demesi kolay…

Peki bu hastalığa yakalanan kardeşler ne yapmalı ;
1. Öncelikle bu işi gerçekten tedavi edebilen, hastalığın teşhis ve tedavisini doğru yapabilen ehil birisini bulmak gerekir. Bu da çok zordur çünkü piyasadaki hocaların çok büyük bir kısmı dolandırıcı dır.
2.Bana göre okunabilecek en etkili dua şudur ;
"Rabbi inniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azab. Rabbi euzübike min hemezatiş şeyatıyn ve euzübike Rabbi en yahdurun. Ve hifzan Min külli şeytanin marid.
(Sad 41; Muminun 97-98; Saffat 10 )
…(ahmed hulusi dua ve zikir kitabına bakınız).
Bu duayı birkaç kişi belli zamanlarda sürekli olarak hasta üzerine okumalı. Hastanın kendisi de mümkün olduğunca bu duaya devam etmeli. Okumakta zorlandığında bu duayı kulaklıkla dinleyin. Kendi Sesiniz le kaydedip dinleyin veya youtube den bunun ses kaydı var.

Okudunuz mu?  Aile Bireyleri Arasındaki Dayanışma ve Önemi Nedir

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ALLAH senden razı olsun inşaALLAH Çok güzel bir yol gösterdin. ☺


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar, bizde malesef son zamanlarda çok kötü durumdayız, çok korkunç şeyler yaşadık, ne olursunuz fayda gördüğünüz hocanın iletişim bilgilerini alabilirmiyiz? Allah razı olsun


furkan
Evde rahatsızsanız bol bol ev içerisinde Kur’an-ı Kerim okuyun bol bol Ayetel Kürsi okuyun en azından yatmadan önce bütün ev halkına Ayetel Kürsi okumasını söyleyin ev halkından en az bir kişi her akşam uyumadan önce okuması faydalıdır. Yasin, Felak, Nas ve İhlas gibi sureleri bol bol okuyun ve Allah’a dua edin. Allah yardımcınız olsun.


Omer Faruk
Sevgili Kardeşim, Öncelikle Allah imtihanını kolaylaştırsın!

Cin musallat işlerine üçkağıtçı hocalar bakıyor. Bu işlerle uğraşanlar istisnasız üçkağıtçıdır. Bazıları para almıyorum diye reklam yapar, bunun tek amacı vardır müşteri artırmaktır. Bir aile danışmanı ve ilahiyat eğitimi almış birisi olarak söylüyorum bunları. İslam dini ise CİNLER hakkında bize şunları aktarıyor;

1- Rasulullah (A.S) döneminde cinlerin musallat olması diye birşeye yalnızca MÜŞRİKLER inanırdı. Onlar için de CİN suresi indi ve bu saçmalık onlara anlatıldı.

2- Rasulullah (A.S) bu tür psikolojik problemi olanları Allah’a doğru olarak ibadete çağırır ve Allah’a tevekkül (güvenmelerini) etmelerini isterdi

3- Bu konuda Kur’an’da 2 sure vardır, Felak ve Nas. Bunları okumanız yeterlidir.

4- Eğer namazınızı kılıyorsanız, helal harama dikkat ediyorsanız buna rağmen rüya görme/rüyada korkma gibi, sizi birilerinin izlediği sanısına kapılıyorsanız mutlaka müslüman bir psikoloğa görünmelisiniz

5- Allah cin suresinde CİNLERİN hiç bir kudretinin olmadığını söylüyor. Sahtekar hocalara mı inanacaksınız yoksa Allah’a mı?

Allah’a emanet olun, Allah’tan emin olun!!!


musallat olan cinlerden nasıl kurtulunur, insana musallat olan cinden nasıl kurtulunur , cin musallat olan kişi nasıl kurtulur

Bu kategoride yer alan Severek ayrıldım, çaresizim. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eğer insana cinler musallat olursa nasıl kurtulunur? Ne yapmak lazımdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.